Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Prietenii noștri dragi de la Cluj, de la A.S.C.O.R. și A.T.C.O.R, ne-a făcut un cadou tare frumos, un scurt videoclip în care răspund la întrebarea: "Tu de ce crezi în Dumnezeu", ca felicitări pentru Creatorul nostru drag, a cărui zi de naștere am sărbătorit-o de Crăciun. Îi așteptăm și pe cei de la A.S.C.O.R. București și A.S.C.O.R. Iași să ne răspundă în același mod frumos.

Iată și mesajul lor: "Un dar din partea noastră pentru Creatorul nostru minunat, Iisus Hristos, oferit de ziua lui - 25 decembrie 2016.  Un videoclip realizat de A.T.C.OR. și A.S.C.O.R. Cluj dedicat site-ului ZiuaCreatorului.ro"

Comments  
  •  
  •  

#1 Laura Stifter » 31-12-2016 13:07

O, daa!... Tare frumoase mărturii! :)
M-au impresionat în special acestea două:
1: "de ce cred în Dumnezeu? Pentru că nu mă pot abține".
2. "De ce cred în Dumnezeu? Pentru că, mai înainte de a crede eu în El, a crezut El în mine".
Minunat!

Laura Stifter

You have no rights to post comments

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

 

Linkuri

 Portalul Doxologia