50 de Scrisori către Moș Crăciun ale copiilor din familiile nevoiașe (2020)

Dragilor, se apropie Nașterea Domnului (Crăciunul) cea mai dulce și așeptată perioadă din an. Cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele se leagă de Crăciun, petrecut împreună cu familia mea dragă, se leagă de zăpadă, de săniuș, de natura așa de frumos împodobită de Creatorul nostru, de colindele care vestesc Nașterea Pruncului Iisus Hristos, de brăduț, de daruri, de buna-voință și iubirea care plutește în aer în aceste zile.

Ca în fiecare an și acum ne-am pregătit să ajutăm pe copiii și tinerii care se află în lipsuri sufletești și materiale.

Am pregătit 50 de scrisori către Moș Crăciun (numărul poate crește până la Crăciun) scrise de copiii din familii defavorizate, și/sau de copii care nu au părinți. Am vrea să le facem o bucurie ajutându-l pe Moșu’, care întruchipează bunătatea, veșnicia și iubirea lui Dumnezeu Cel Vechi de zile, să cumpere și să împacheteze pentru fiecare copil un cadou. Pe fiecare scrisoare sunt trecute dorințele fiecărui copil.

Mai jos puteți vedea o parte din scrisori:

Haideți să le facem o bucurie copiilor și tinerilor, și fiecare din noi să aleagă o scrisoare (sau cine vrea mai multe) și să cumperăm ceea ce copilul și-a dorit, facem pachetul, notăm numele copilului pe pachet și apoi îl trimitem pe adresa asociației noastre:

Asociația Ortodoxia Tinerilor, strada Frunzei nr.5, bl. F3, sc.2, ap.63, Galați, jud. Galați,

Iar noi vom da mai departe cadourile către copilași.

Dacă vreți să alegeți o scrisoare sau mai multe contactați-ne la telefon sau whatsapp +4 0740 004 215 sau pe mail la asociatia@ortodoxiatinerilor.ro și noi vă vom nota pe listă și vă vom da detalii suplimentare de este necesar. Deasemenea vă vom confirma dacă scrisoarea respectivă este sau nu luată de altcineva. Puteți verifica și în listă dacă e liberă o scrisoare.

LIVRĂRILE PRIN CURIER ÎN LUNA DECEMBRIE DUREAZĂ 3-5 ZILE, VĂ ROG MULT, DACĂ SE POATE, SĂ VĂ GRĂBIȚI CU TRIMITEREA DARULUI. 

Deasemenea asociația noastre ajută, când poate și are fonduri, dar mai ales de sărbători, unele persoane din familiile necăjite, copii orfani, oamenii cu handicap sau bolnavi, famiilie cu mulți copii, văduvele și oamenii străzii. Anul acesta ne îndreptăm gândul către 6 familii care au nevoie de mâncare, obiecte de igienă, brad, bani pentru chirie și întreținere, lemne de foc, și alte asemenea.

Dacă vreți să donați pentru familiile o puteți face astfel:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

Direct în conturile asociației noastre:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor
Banca: GarantiBank România
Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON
Cont euro:
RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Puteți dona și prin Paypal aici: https://www.paypal.me/ortodoxiatinerilor

Vă mulțumim pentru ajutor.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan – președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor)

(Visited 68 times, 1 visits today)