Skip to content

5 Comentarii

 1. dany
  septembrie 29, 2009 @ 10:19 am

  frumos si adevarat articol, din pacate, Dumnezeu este folosit de foarte multi ca un prestator de servicii, imi amintesc ca la pelerinaje , la Sfinte moaste ii auzi pe multi spunand „am venit pt sanatate, spor in casa , sporirea avutiei etc..e trist
  Si in acest articol ma regasesc

  Reply

 2. admin
  septembrie 29, 2009 @ 10:30 am

  Eu cred ca oamenii care vin pentru sanatate, pentru spor in casa si pentru alte lucruri, sunt sicere si nu pacatuiesc. Intr-adevar nu e bine sa-i ceri lui Dumnezeu bani, dar cred ca e bine sa inveti sa-i ceri lui Dumnezeu orice, pentru ca pe parcurs inveti sa ceri ce e bine.
  Dumnezeu te-nvata cand te rogi Lui, si iti arata ce anume cer bun si ce anume ceri rau.
  Orice ar fi, daca „impartim” totul cu Dumnezeu, adica daca ii spunem tot ce e in sufletul nostru, si bun si rau, Dumnezeu va sti sa ne primeasca si sa ne trateze asa cum trebuie.
  Concluzia ar fi sa ne „spalam rufele in familie” alaturi de Dumnezeu, adica raul din noi sa i-L spunem mai intai Lui.

  Reply

 3. robert
  septembrie 29, 2009 @ 6:34 pm

  ma gasesc si eu in acest articol. cred ca singurul lucru pe care al tb sa il cerem e mantuirea noastra, iar restul sa nu ne intereseze ca are grija Dumnezeu de fiintele Sale.

  Reply

 4. Bogdana
  martie 15, 2010 @ 6:33 pm

  Cand ma prinde nepregatita la scoala si profesorul anunta ca asculta sau alte chestii de genul asta ii zic la Dumnezeu ca zic paraclisul Maicii Domnului daca nu ma asculta. De fiecare data cand am zis asta nu m-a ascultat si mi-am respectat „pactul” dar note proaste tot am luat. Si totusi cat de bine poate sa fie ? Pt ca am zis paraclisu apoi din obligatie.. desi nu l-am turuit si am fost atenta ce citesc dar mai bine sa nu facem de astea. Sau uneori mai zic ” Faca-se Voia Ta” si desi mi se pare ca e nedrept de fiecare data cand stau si ma gandesc ajung la concluzia ca meritam nota aia! Toate le meritam…

  Reply

 5. Anesti
  martie 15, 2010 @ 8:23 pm

  :-))) Sincer sa fiu cam asa faceam si eu…dar la fel de sincer in situatii critice chiar nu o incurcam…se razgandea profesorul…mi-ai reamintit clipe de neuitat din liceu…”problema” draga Bogdana este ca de fapt suntem iubiti mai mult decat „meritam” si asta ne face si fericiti dar si responsabili 😉 Iertati!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *