Ajutoare pentru micuții doamnei Rodica Marin

Dragilor,

În primul rând vă mulțumesc tuturor celor care ați sărit în ajutorul doamnei Rodica și a copilașilor ei. În al doilea rând să știți că s-au strâns aproximativ 2600 de lei până acum. Din acești bani le-am cumpărat un aragaz și o butelie, ambele noi, 2 pilote duble groase, mâncare în valoare de vreo 250 de lei și i-am dat doamnei Rodica 260 de lei bani de buzunar. S-au cheltuit aproximativ 1600 de lei. Din restul de bani aș vrea să le cumpărăm de încălțat și hăinuțe, iar la 2 săptămâni sau poate chiar mai des, la 10 zile, să trecem și să-i mai aprovizionăm consistent cu cele necesare, și să le mai dăm și bani de buzunar. Deasemenea tot noi o s-o ajutăm să-și reîncarce butelia.

Copilașii au fost foarte bucuroși de pilote, și de mâncare, dar mai ales de aragaz. M-am bucurat să-i văd că se simt și ei ocrotiți, ajutați, și că în caz de ceva, există oameni la care să poate apela. Aragazul l-a montat un instalator foarte priceput, cu mare atenție, în așa fel încât să nu existe probleme.

Să-i pomeniți în rugăciune că au mare nevoie.

Pentru cei care ați făcut donații și nu ne-ați contact pe email, așteptăm să ne scrieți pe adresa asociatia@ortodoxiatinerilor.ro ca să vă ținem la curent pe email cu ajutorul pe care îl oferim.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Doamne ajută!

Alte fotografii:

 

 

 

 

 

 

 

(Claudiu Balan)

(Visited 2 times, 1 visits today)