Skip to content

6 Comentarii

 1. Dan
  mai 10, 2009 @ 9:48 pm

  Pentru drakeflame:
  „Toate natiunile, triburile Planetei, sub o forma sau alta, cred intr-o forta superioara, Divina. Chit ca la unii e Iisus, elefantul cu 8 picioare, Allah sau inorogul roz, aceasta forta e ACEEASI!”
  Pentru adeptii religiei New Age (ciorba cu frisca preparata cu multa dibacie din minciuna si speranta desarta a „raiului” pe pamant) este adevarat ca ei cred in aceeasi „forta” cunoscuta in popor drept diavolul cel tolerat (caci nu este o forta ci un tolerat)
  „Toate miturile omenirii, din celem ai vechi timpuri, din orice parte a Planetei, vorbesc de zei civilizatori veniti fie din Ceruri, fie din ape sau din alte continente. Tot miturile vorbesc de CONFLICTE clare intre acesti zei.”
  Toate miturile raman mituri…sau minciuna diavolului.
  Daca pentru tine oamenii sunt niste pioni, iarta-ma ca te intreb, dar care este scopul existentei tale?
  „Unica scapare a acea FORTA OARBA (adica onesta si obiectiva), NENUMITA, FARA CHIP a armoniei”
  Este normal pentru cei rataciti sa aibe ca „scapare” acea forta oarba…caci unde poate sa duca o asemenea forta, decat la ratacire si orbire?!? Noi crestinii credem in „forta” (cer iertare pentru atributul atat de impersonal si brutal, pentru care ghilimelele nu sunt destul) numita Dumnezeu, revelata in chipul Sfintei Treimi: Tatal, Fiul si Duhul Sfant.
  „Orice idolatrie (crucea inclusiv) e abatere”
  Sf. Apostol Pavel ne atentioneaza cu urmatoarele cuvinte: „Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu”
  Eu unul nu ma intreb de ce Zen si Budhismul nu au generat niciodata ura si razboaie, pentru ca nu religiile au stat la baza razboaielor vreodata, ci pacatul din om (lacomia, setea de putere) animat de „bunatatea” diavolului.
  Daca raspunsul final este un apropo la ortodoxie, atunci noi nu avem pretentia la dreapta-credinta…ci datoria sa aparam dreapta-credinta, asa cum au facut sfintii mucenici (fara nici cel mai mic compromis, rugandu-se pe cand erau defaimati si chinuiti „Iarta-le lor Doamne… ca nu stiu ce fac.”), si in afara careia intunericul creste cu repeziciune.
  PS: alias-ul „drakeflame” nu cred ca-ti face cinste daca esti un cautator al armoniei caci dracul (drake) este repetent la armonie.

  Reply

 2. MONICA
  mai 10, 2009 @ 9:53 pm

  RAZBOAIELE ,CRIMELE SI TOT RAUL NOI OAMENII LE-AM ADUS.
  IISUS A PROMOVAT EVANGHELIA PACII.
  „FERICITI FACATORII DE PACE CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA.„
  „Unica scapare e acea FORTA OARBA (adica onesta si obiectiva), NENUMITA, FARA CHIP a armoniei.„
  Nu.Unica -„scapare„ e Fiul ,cf rugaciunii.

  Reply

 3. MONICA
  mai 10, 2009 @ 9:55 pm

  Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant, Treime Sfanta, Slava Tie.

  Reply

 4. Bogdana
  mai 5, 2010 @ 2:01 pm

  azi e 5 mai de ce ultimul comment de la de Dan si e din 12 mai? cred ca e ceva eroare la data

  Reply

 5. admin
  mai 5, 2010 @ 2:10 pm

  Nu este nicio eroare Bogdana :-). Articolul este din 13 august 2008, iar comentariile sunt scrise la data afisata pentru fiecare. Totusi, pentru ca ai pomenit de asta, am sters ultimele doua comentarii pentru ca lipsea cel la care se facea referire (a fost explicata stergerea la momentul respectiv, nu mai revenim asupra problemei)

  Reply

 6. Bogdana
  mai 5, 2010 @ 2:18 pm

  :-))) pardon! nu am fost destul de atenta :-)) bine 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *