Skip to content

10 Comentarii

 1. georgiana
  februarie 27, 2010 @ 11:50 am

  Doamne ajuta! Nu trebuie sa tanjim dupa Domnul la infinit..atunci cand ne ajuta sa ne ridicam din caderea noastra noi trebuie sa incercam sa ramanem in picioare, caci altfel pe pamant tanjim dupa EL-dosaditi pana la pamant-, iar in cealalta viata tot fara EL ne chinuim…
  Sa fiti bine cu totii! Amin.IERTATI-MA!!!

  Reply

 2. ela
  februarie 28, 2010 @ 9:04 am

  vorbiti de ortodoxie…de credinta…de ce nu vorbiti de preotii homosexuali? de ipocrizia celor care propovaduiesc credinta? sa va explic ceva…un student la teologie homosexual..cum poate acest individ sa propovaduiasca religia??? ia vorbiti si despre asta dragilor..despre numarul de homosexuali de la facultatile de teologie..???? inca un motiv in plus sa nu cred ca exista proeti ok..inca un motiv sa cred ca cei care vorbesc de religie…sunt niste ipocriti..credinta e in sufletul fiecaruia..nu am nevoi de preoti…si nu e nevoie sa va chinuiti sa vorbiti de Dumnezeu…Dumnezeu e in sufletul fiecaruia..in orice caz nu preotii au legatura cu Dumnezeu..

  sunt curioasa cum priviti aceasta probleme..voi credinciosi care strigati sus si tare ca sunteti cu Dumnezeu..

  de ce nu abordati sibiectul homosexualilor in facultatile de teologie..? de ce nu cercetati putin..aveti nevoie de informatii.??? lasati ipocrizia…si ganditi-va la asta…

  am un mesaj pentru toti homosexuali care propovaduiesc religia..sa fiti fericiti..NU ipocriti..aveti macar minimul curaj sa recunoasteti ca nu aveti nici in clin nici in maneca cu religia..

  Reply

 3. Constantin Voicu
  februarie 28, 2010 @ 1:22 pm

  Ela, nu neaga nimeni ca exista si exemple negative in randul clericilor sau al credinciosilor. De la inceputuri in Biserica au fost lupi imbracati in piei de oaie…asta nu e nici un secret. Iti inteleg frustrarea, dar sa stii ca si tu, si eu, si noi toti suntem intr-un fel raspunzatori de ceea ce se petrece. Adica da…e usor sa stam pe margine si sa aratam cu degetul…dar e mai greu sa facem ceva. Stii prea bine si tu una dintre vorbele parintelui Arsenie Boca: „Daca vreti preoti vrednici, nasteti-i voi”…asta ar trebui sa ne puna un pic pe ganduri zic eu! Hai sa ne mai uitam din cand in cand si in oglinda, nu numai pe geam. Doamne-ajuta!

  Reply

 4. Florian
  februarie 28, 2010 @ 2:06 pm

  @ela crezi ca daca o sa vb despre preotii homosexuali o sa se transforme in heterosexuali? nu putem decat sa ne rugam pt ei ca Dumnezeu sa le dea putere de pocainta si sa i readuca pe calea cea buna, are cine sa i judece nu tre sa i judecam noi, noi le avem pe ale noastre poate la fel sau mai grele site ul se numeste ortodoxiatinerilor nu „judecata de apoi” daca nu ai nevoie de preot ca sa ti vindeci sufletul inseamna ca nu ai nevoie nici de doctor ca sa ti vindeci trupul incearca deacum sa te tunzi singura sa te vindeci singura sa ti repari tot singura ca nu avem nevoie de nimeni ca stim si singuri sa facem tot nu? Dumnezeu sa ne lumineze.

  Reply

 5. dumbravioaraa
  februarie 28, 2010 @ 2:33 pm

  Ela de unde stii ca nu se discuta in facultatile de teologie aceasta problema? si de unde stii ca sunt preotii nostrii homosexuali? din informatiile vehiculate in mass- media, sau ai cunoscut personal un asemenea preot? ar fi bine sa nu ‘lovesti’ in Biserica Ortodoxa, singura Casa Adevarata a lui Hristos, pentru ca Dumnezeu e sus si vede.Eu,personal cred, din ceea ce ai scris, ca esti de alta religie, insa daca ceva din tine te indeamna sa afli mai multe despre credinta ortodoxa, ai face bine sa mergi sa discuti cu un preot-ortodox, evident.Fa-ti curaj, nu te mananca.Te va lamuri mai mult decat comentariile de pe site.Numai bine 🙂

  Reply

 6. Lucia
  februarie 28, 2010 @ 5:06 pm

  Ela,

  dacă tu ai avut ghinionul să te îndrăgosteşti tocmai de un „astfel” de student de la teologie (aceasta fiind singura dovadă „palpabilă” a veridicităţii afirmaţiei tale şi nu „gura lumii”!!!), nu văd prea frumos gestul tău de a-l arăta acum cu degetul, tocmai pentru că nu ţi-a satisfăcut orgoliul de a-ţi răspunde la „chemările interioare”.

  Şi, mă rog, ce propui ? Să se dea şi examen de „orientate sexuală” înainte de admiterea la Teologie ? Sau în mânăstiri ? Iar cei găsiţi în neregulă să fie puşi deoparte, în centre speciale ?

  Cred că atunci când găsim – neconstructiv – hibe la alţii, suntem mai de plâns decât ei…

  Să te ferească Domnul, Ela, să nu naşti chiar tu un astfel de băieţel… Desigur că n-ai să-l botezi, că doar n-ai nevoie nici de preot… Să te văd cum ai să te descurci singură spre mântuirea lui!

  Domnul să te lumineze!!! Şi să te îndrepte pe calea nejudecării aproapelui!!!

  Reply

 7. niky
  februarie 28, 2010 @ 6:23 pm

  Homsexualitatea este un pacat citeste Romani 1:27 si cine savirseste acest pacat este un pacatos egal daca este Preot sau un oarecare credincios. Cine este Preot are insa o pedeapsa mai mare deoarece el cunoaste caci este pacat , pt ca cunoaste Scriptura mai bine decit un credincios care nu are de pastorit o turma. Pacatul este pacat egal cine il savirseste. Dumnezeu va judeca pacatul . Cititi 2Petru cap 2 si o sa vedeti ce se va intimpla cu acesti oameni. Dumnezeu este bun indelung rabdator milos drept dar este si necrutataor. Doamne da-ne intelepciune sa ne pocaim

  Reply

 8. Maria
  februarie 28, 2010 @ 11:01 pm

  Ela
  Dumnezeu este Iubire!
  Spui ca Dumnezeu este in sufletul fiecaruia. Atunci daca e si in sufletul tau, unde e iubirea? Ce scrii tu, numai iubirea nu este.

  Reply

 9. ela
  martie 1, 2010 @ 8:57 am

  Nu ati inteles nimic…cred in Dumnezeu..dar nu pot crede in preotii ipocriti..nu va mai ascundeti dupa deget..stiti ca asa este…iubire..m,a faceti sa rad..iubire fatza de Dumnezeu da…fata de ipocriti nu…de preoti homo mila..si rugaminti fierbinti sa se trezeasca..Nu m-am indragostit de un preot homo…ci el m-a distrus pe mine…aveam incredere in el..ma confesam el..ca sa aflu ca el se da la sotul meu..si a incercat sa ne desparta…deci dragilor pana nu treceti prin asta nu dati cu parul

  Reply

 10. admin
  martie 1, 2010 @ 12:53 pm

  Salut Ela,

  Am scris un articol special despre subiectul pe care l-ai deschis:

  https://www.ortodoxiatinerilor.ro/2010/03/preotii-si-teologii-pacatosi/

  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *