Alexandra și Lucian

Suntem doi studenti ce ne-am cunoscut la o biserica unde, ca voluntari, ajutam la servirea mesei saracilor. Pe vremea aceea eram la acelasi liceu in Timisoara, dar nu vorbisem inainte, cred ca nici nu ne salutasem vreodata. El era clasa a 12-a, eu a 11-a. Dupa aceasta intamplare, am inceput sa ne intalnim pe coridor, la liceu, unde povesteam despre Evanghelia zilei, despre viata spirituala si valorile pe care le dorim. Amandoi ne gandeam la viata in manastire, cu totul pentru Dumnezeu.

In vacanta de vara ne-am intalnit la Cluj, unde eu i-am marturisit lui ca il iubesc mai mult decat ca pe un prieten de suflet. Dupa cateva luni, in care am reflectat la prietenia noastra, am inceput o relatie de iubire, prima pentru fiecare dintre noi. Au trecut doi ani de atunci, in care au fost si momente de ispita. Stiam ca Dumnezeu nu vrea sa facem un pas pe care sa-l regretam mai tarziu. Asta e ceea ce ne-a oprit sa mergem mai departe cu apropierea trupeasca.

Astazi e o zi de mare bucurie pentru noi in care dorinta noastra pentru a pastra fecioria a devenit angajament in fata lui Iisus Hristos.Cu ajutorul Lui si al Fecioarei Maria speram sa ducem la bun sfarsit acest angajament!

„…înca nu am văzut pe nimeni care să-şi facă procese ample de conştiinţă că a avut o relaţie curată cu un partener de alt sex. Dar am văzut tineri demoralizaţi şi lipsiţi de sensul vieţii în urma unei vieţi sexuale dezordonate …”

Alexandra(19) si Lucian(21)

(Visited 8 times, 1 visits today)