Skip to content

4 Comentarii

 1. Mihai
  iunie 12, 2023 @ 2:05 pm

  Si eu am 20 ani..Sunt baiat si m am pastrat curat..Nu am intalnit nici o fata pe principiul asta,toate de care am dat si m au placut nu aveau aceeasi idee..Si am ales sa nu ma bag in relatie cu ele..
  Visam frumos ca o sa intalnesc pe cineva la fel ca mine si totul o sa fie bine..
  Da de unde,timpul a trecut si imi pare rau ca nu am acceptat o relatie cu oricare din fetele care m au placut..Visul meu de a sta doar cu o fata a facut in asa fel incat sa nu am nici o relatie pana la 20 ani…
  Si nu m a ajutat cu nimic acest lucru..Sperante nu prea mai am..A trecut adolescenta si nu m am distrat deloc,am tot asteptat am zis sa fiu cuminte ca Dumnezeu ma ajuta…
  Da Dumnezeu m a ajutat dar pe alte planuri..Am un serviciu frumos de salvator(pompier 🙂 )
  Era frumos sa fii acceptat si pe celelalte fete,asa mai prindeam un pic de experienta vedeam si eu cum e intr o relatie..Acum ii vad pe toti astia de 12 13 ani ca povestesc cum se culca ei cu altele si etc..Te doare capul:))
  Cam asta e tot..S au acumulat anumite frustrari si asta e…

  Reply

  • Maria
   ianuarie 22, 2024 @ 5:46 pm

   Ești încă foarte tânăr. Stai liniștit. Fete care să aibă această idee sunt. Trebuie să știi unde să le cauți. Poți să găsești și fete care să nu aibă aceeași idee, dar care să stea cu tine într-o relație și poate să nu te ducă în păcat. Dar probabil nu te-ai căsători cu ele, nici ele cu tine (probabil ele vor sa se casatoreasca tarziu, la 30 de ani), deci mai mult ți-ai pierde vremea. Înainte de 20 de ani relațiile nu pot fi foarte serioase in general. Dacă vrei să găsești o fată cu care să poți merge la altar, acum e momentul. Până acum, oricum, nu cred că te-ai fi simțit pregătit de căsătorie. După ce o vei întâlni, după ce o vei cunoaște, după ce îți dai seama că o iubești, probabil nu vei vrea să mai aștepți mult până să te însori cu ea. Așa că întâlnirea e bine să fie la o vârstă și într-un moment la care vă puteți căsători (din punct de vedere legal, din punct de vedere al maturității)

   Reply

  • Maria
   ianuarie 22, 2024 @ 5:50 pm

   Nimeni nu o să aibă o potrivire perfectă cu cineva, sigur nu din prima. Poate va trebui să întâlnești mai multe fete, ca să îți dai seama de ce ai căuta mai exact. Dar să te culci cu ele nu te va ajuta, mai rău te va debusola și te va îndepărta de șansa de a avea o familie curată.

   Reply

 2. Andreea
  iulie 12, 2024 @ 5:34 am

  Ai rabdare, ai nadejde si incredere in Dumnezeu; mie imi pare foarte rau ca nu am avut rabdare …Dumnezeu mi- a aratat apoi ca daca aveam rabdare era mult mai bine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *