Skip to content

5 Comentarii

 1. Tiberiu
  iulie 16, 2009 @ 7:08 am

  Foarte frumoasa aceasta istorisire.

  Reply

 2. soim
  iulie 19, 2009 @ 10:32 pm

  Cat de adevarata intimplarea! Asadar timpu chiar este relativ, mai ales la Dumnezeu.

  Reply

 3. daciana
  decembrie 3, 2009 @ 8:49 pm

  Citind aceasta istorioara mi-am dat seama cat de important este timpul in viata noastra. De aceea trebuie sa-l impartasim cu Hristos. Atunci sensul vietii noastre ni se descopera putin cate putin. Este cu atat mai adevarat ca si noi, ne gasim in viata noastra, in fata multor necunoscute, dar ce poate fi mai minunat decat sa spui cu lacrimi fierbinti: „Cred, Doamne, iarta-ma pe mine pacatoasa.”

  Reply

 4. Guest
  august 8, 2010 @ 11:30 am

  Foarte frumoasa aceasta istorioara!Cat de minunate sunt caile Tale Doamne!Cu adevarat de nepatruns…Am citit si recitit de foarte multe ori aceasta istorioara incat aproape am invatat-o pe de rost.Cu adevarat iti”inunda”sufletul cu o liniste si bucurie de nedescris,numai cat citesti aceste randuri.Dar sa mai si traiesti astfel de momente…Cat de mare valoare are timpul in viata noastra,noi nu prea ne dam seama,avand in vedere viata de acum pe acest pamant.Doar cei cu adevarat luminati in chip inexplicabil si nebanuit de bunul Dumnezeu,Il pot cunoaste cu adevarat si traiesc cu frica si mereu constienti de faptele lor.Sa ne lumineze Domnul pe toti pt a putea fi cat mai apropiati sufleteste de El!

  Reply

 5. cezar
  septembrie 21, 2010 @ 3:17 pm

  cand am citit aceasta istorioara mia venit sa plang.l-am cunoscut pe parintele cleopa.dumnezeu sa-l odihneasca langa cei drepti.sunt sigura ca el este in rai si ne vegheaza de acolo.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *