Skip to content

8 Comentarii

 1. Georgiana
  februarie 18, 2009 @ 11:16 pm

  Minunat articolul! Cu ce fior in suflet am citit fraza de incheiere! Superb!

  Reply

 2. Claudiu
  februarie 18, 2009 @ 11:33 pm

  Ma bucur ca ti-a placut, Georgiana. Doamne ajuta !

  Reply

 3. zuma
  februarie 19, 2009 @ 1:45 pm

  Nu prea am inteles nimic..

  Reply

 4. zuma
  februarie 19, 2009 @ 1:53 pm

  Coool.. 🙂

  Reply

 5. Claudiu
  februarie 19, 2009 @ 1:55 pm

  dar ti-a placut ?

  Reply

 6. Victor-Andrei
  februarie 24, 2009 @ 10:51 am

  Foarte frumos articolul!

  Reply

 7. Alex 17
  aprilie 9, 2009 @ 3:54 pm

  Dap. Fiecare tanar are vise.
  Muzica nu e doar bogatie, faima si repect. Muzica e mai mult decat asta! Cand creezi o melodie, nu o faci pentru bani, smti ceea ce faci, si o creezi pentru ceilalti. Dar majoritatea tinerile nu stiu ce e muzica cu adevarat si se duc doar pentru faima, respect…:-) Si eu in timpul liber mai compun cate o melodie si mai cant pe la chitara:-) Imi palce… muzica si Dumnezeu sunt cei mai buni prieteni ai mei, care nu m-au tradat nciodata. Sa zic ca de muzica, cand era pustiu, a fost doar la o distanta de un play.
  La vise e greu sa renunti. Dar cu timpul dispare… dar daca ai ambitie, faci ca orice visa sa devina realitate. Treaba e ca daca ai talent iti si place. Si cand faci o melodie ii faci fericiti pe cailalti:-) Nu v-ati bcuurat niciodata cand ati ascultat o melodie noua? Ceva ce sa va ajute sa treceti mai usor peste sitatiile mai rele….
  Ne dorim sa fim aia si aia, viata de sfant… dar suntem influentati de mici si ne fura de la aceasta dorinta chestiile de mai sus.
  Pana la urma tragem sa ajungem ce vrem… si putini reusesc sa faca ceva extraordinar. Fiecare isi doreste ce e mai bun in viata, avem una singura, si se grabesc sa creasca, sa poata face cat mai multe posibil, uitandu-l pe Dumnezeu. Dar multi tin cont si de o mica rugaciune. Dar pana la urma fiecare e cu treaba lui. Putem ajunge orice, dar sa vrem, si sa nu fim speriati de viata, sa nu mai gandim atat de mult ca se intampla aia si aia. Sa ne gandim numai la succes.
  De ce sa profitam de viata? Caci nu stim ce e asa de frumos dincolo, nu stim cat e de bine, nici nu putem intelege si asa omul intelege ca o data ajuns acolo se plictiseste, ca se odihneste, dar nu ii va veni sa faca ceva, sa continua sa traiasca ca un pamantean. Se odihneste el dupa ce si-a trait viata, si nu ii va placea sa doar sa priveasca de toate si sa stea pentru eternitate asa, si pana la urma sa afle toate secretele lumii, si raspunsurile… sa ajunga sa-i descopere Domnul tot. Pai care ar mai fi farmecul ca existi? Daca ai sti totul. E… asta daca ajunge in rai, dar eu cred ca nu iti va mai trebui nimic, adica ce tine de pamantesc, caci vor muri cateva sentimente. E ca si cum faci bati drumul catre ceva absolut. Mergi si o data ce ai ajuns la absolut, te buruci o vreme de succes, dar apoi ce rost mai are. De aia omul vrea sa se bucure cumva si de viata asta sa proifte de tot caci acolo nu va mai avea vr-un rost sa le faca, vrea sa se stie trecut prin experientele vietii. Sa stie ca a facut aia si aia sa poata sa moara linistit, ca sa traiasca linistit pe luema cealalta. Dar Dumnezeu are putere sa aduca fericirea si palceea infinita.
  App…. dupa ce trece Sfarsitul lumii, sa zicem ca trec foarte multe mii de anii. Sti tot, si nu vei ajunge sa te plictisesti de tot ce este? Caci ai facut tot, sti tot… nu mai e nimica de facut. Si te saturi sa faci aceleasi lucruri in fiecare zi. Sunt totusi curios sa stiu asta:-)
  Si mai sus, cine intelege, intelege…
  Fain articolul tau;-)

  Reply

 8. Ciprian
  august 5, 2020 @ 1:24 pm

  Nu stiu cui apartinea citatul, dar rezuma perfect: „Nu toti eroii au purtat pelerine; al meu a purtat o coroana de spini”

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *