Amintește-Ți de copilul care se străduia să se îngrămădească în Raiul Tău

2976750-mdIisuse al meu, vin astazi la Tine. Lasa-ma, Doamne sa-mi ingrop fruntea si obrajii tineri in poala vesmantului Tau. Primeste-ma sa-Ti multumesc pentru cei 23 de ani care se implinesc de cand ai deschis ochii mei prima data in lumea aceasta.

Lasa-ma sa-Ti amintesc de copilul care Te cauta printre stele, de copilul care neintelegand ce este moartea trupeasca, Te ruga sa nu il lasi sa moara niciodata. Aminteste-Ti de copilul care se straduia sa se ingramadeasca in Raiul Tau… Aminteste-Ti, Bunule de acest copil si binecuvinteaza-l. Binecuvinteaza-l, Doamne, ca e inca atat de viu in inima mea.

Lasa-ma sa-Ti amintesc de acel tanar care a cazut de atatea ori, care Te-a uitat, Te-a pierdut. Aminteste-Ti, Doamne de acel tanar nepriceput care rataceste in trufia lui. Aminteste-Ti Doamne si de dorul lui tot… Aminteste-Ti de el, iarta-l si binecuvinteaza-l, Hristoase, ca e atat de viu in mine… Binecuvinteaza-l ca inaintea Ta isi pleaca fruntea tanara, … inaintea Ta, Vesnicule Doamne.

Binecuvinteaza, Doamne, anii care au trecut si binecuvinteaza anul pe care il deschizi astazi inaintea mea.

Ajuta, Doamne, tanarul si copilul din inima mea si da-i voie Bunule sa imbratiseze Piciorutele Tale. Da-i voie sa-si lipeasca obrazul de ele si ingaduie buzelor nevrednice sa le sarute…

… si cu mila Ta, miluieste-ma…

(Visited 1 times, 1 visits today)