Skip to content

5 Comentarii

 1. irvin
  februarie 25, 2013 @ 12:10 pm

  indiferent de situatia in care se afla o femeie si indiferent de problema de sanatate pe care o are in timpul sarcinii nu ar trebui sa recurga la uciderea propriului copil pentru ca acolo sus in cer exista Dumnezeu si vede suferinta mamei si stie cel mai bine ce trebuie sa faca cu ea si copilul -pe EL trebuie sa-l lasam sa decida asupra vietii noastre si a copiilor nostrii indiferent de rezultat!

  Reply

 2. LoredanaPopovici
  februarie 25, 2013 @ 1:21 pm

  impresionant.Mi-au dat lacrimile. oare cate asemenea talente nu s-au pierdut inca dinainte de a se naste?

  Reply

 3. catu
  februarie 25, 2013 @ 2:43 pm

  Buna ! Am si eu o nedumerire, am dat de carnet de soferi de 4x pana acum si am picat la traseu. Ce parere aveti despre cum se ia astazi carnetul? Cum ar trebui sa procedam ?

  Reply

 4. Laura Stifter
  februarie 25, 2013 @ 7:11 pm

  Foarte impresionant şi educativ. 🙁
  Cei care susţin avortul gândesc în mod duplicitar: un bebeluş dorit de părinţi este recunoscut drept copil (şi se face tot posibilul ca sarcina să evolueze normal, micuţul să vină pe lume sănătos etc), iar altul, ai cărui „părinţi” nu-l vor, nu mai este copil, ci aşa, nu se ştie ce, ceva ce poate fi eliminat fără nici o problemă morală.
  Nu ştiu… De câte ori aud ceva despre avort, mă întristez şi am aşa, un sentiment de revoltă faţă de aceste CRIME comise împotriva unor FIINŢE UMANE incapabile de a se apăra. 🙂 Şi mă simt, într-o anumită măsură, responsabilă pentru faptul de a fi contemporană cu asemenea fapte şi ideologii. 🙁 Cred că Domnul Hristos mă va judeca pentru atitudinea mea pasivă în această privinţă. 🙁
  Cutremurătoare este şi sintagma „avort terapeutic”. Adjectivul „terapeutic” (perceput de către oricare dintre noi ca pozitiv, referindu-se la vindecare) alăturat termenului „avort”, astfel încât avortul, această crimă laşă,, asociată în subconştientul nostru cu ideea de „terapie”, să pară ceva inofensiv, neutru din punct de vedere moral şi… chiar necesar. Câtă manipulare în stilul personajelor negative din romanele orwelliene! 🙁 Vă amintiţi sloganurile regimului totalitar din romanul „1984”? Erau aşa: „Războiul este pace; libertatea este sclavie; ignoranţa este putere”. Am putea completa: „anumite crime sunt terapeutice”.
  Şi totul porneşte de la o ideologie, de fapt, de la o rămăşiţă a ideologiei naziste, conform căreia anumite categorii de persoane (între care se numărau şi cei cu dizabilităţi) erau indezirabile pentru societatea visată de către Hitler. Este fix aceeaşi ideologie anticreştină… şi acum, ca şi atunci, unii dintre medici (nu toţi, evident!) aleg să pună în practică această ideologie de care, iată, omenirea încă n-a reuşit să scape. 🙁
  Ştiu că am scris un comentariu foarte dur, m-am descărcat… 🙁 Dar nu cred că am exagerat deloc în ceea ce am scris şi n-am formulat aceste idei sub impulsul unei emoţii de moment, ci sunt convinsă că orice fiinţă umană, încă din momentul concepţiei, ARE DREPTUL LA VIAŢĂ, drept ce ar trebui apărat inclusiv de către legile statului.

  Dumnezeu să ne lumineze tuturor mintea pentru a nu rămâne pasivi şi indiferenţi faţă de tragediile ce se petrec zilnic în mijlocul nostru, în chiar ţara şi oraşele în care trăim!

  Reply

 5. Nicoleta
  februarie 25, 2013 @ 7:55 pm

  Impresionant articolul!
  Acea mama e un exemplu de urmat pentru toate femeile care sunt puse in situatia in care medicul le spune ca ar trebui sa faca avort pentru ca vor aduce pe lume un copil cu o anumita dizabilitate. Din pacate multe femei recurg la avort. Motivul : pentru a nu se chnui cu el toata viata sau ca acel copil sa nu sufere toata viata in urma acelei malformatii.
  Nu vreau sa judec pe nimeni dar oamenii au devenit egoisti, fac orice sa le fie lor bine fara sa se gandeasca ca devin ucigasi propriilor copii. Nu se mai gandesc ca acel suflet e de la Dumnezeu si indiferent cum ar fi acel copil trebuie sa vina pe lume si sa fie primit cu caldura si dragoste de catre parinti.
  Dumnezeu sa le lumineze mintea acelor parinti care sunt pusi in astfel de situatii si sa ii ajute sa intelega ca acel copil e un dar de la El.
  Doamne ajuta !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *