Skip to content

5 Comentarii

 1. ionutz
  decembrie 27, 2008 @ 3:17 pm

  Eu ma ingrozesc la cei 17 ani ai mei cand aud fete insarcinate la aceasta varsta fara nici o remuscare!Si mai ales daca fac avort!La toate pacatele din lume poate voi lua parte….dar la avort nu as vrea!Mi s-ar rupe sufletul sa vad cum un prunc moare inainte sa se fi nascut!Ce lasa poate fi mama aia care isi leapada rodul din pantece!Asadar permiteti-mi sa dau un sfat acelor femei si poate o sa il afisati intr-un articol viitor!Fetelor ,Femeilor nu va lepadati pruncii!!Caci sufletul vostru o sa fie mai pustiit si inecat in pacat decat daca il veti naste si va veti chinui sa il cresteti!Caci indiferent ce mijloc veti folosi de avortare si indiferent de stadiul la care se afla pruncul in dezvoltare in pantece aceasta tot crima se numeste!Nu-l lipsiti de lumina dumnezeiasca pentru ca acei prunci lepadati va vor osandi la judecata finala!Fie ca bunul Dumnezeu sa aiba rabdare si indurare fata de aceste fete si femei care au savarsit aceasta demna de plans in fiecare minut al vietii aceasta crima!Dumnezeu sa le binecuvanteze pe acelea care au strans cu dintii sa nu-si lepede pruncii!

  Reply

 2. alexandra
  iunie 26, 2009 @ 10:49 am

  eu m-am ingrozit cand l-am auzit pe papa spunand sa nu mai foloseasca lumea prezervativul intr-o regiune unde sida domnea.tineti-o tot asa.

  Reply

 3. Ralu
  februarie 11, 2010 @ 3:08 am

  In mod firesc in decursul vietii unei femei nenumarate (de fapt majoritatea) ovule fertilizate nu sunt fixate ci eliminate, foarte putine ovule ajungand sa devina de fapt un fat viabil. De asemenea in mod natural un fat cu probleme genetice este avortat printr-un mecanism genetic. Atat eliminarea ovulelor cat si avortul au fost lasate de Dzeu ca mecanisme firesti in scopul prezervarii speciei umane, ele nu au fost inventate de om!
  Anticonceptionalele nu genereaza toxicitate ci mimeaza un nivel de concentratie al unui hormon si IMPIEDICA OVULATIA, adica exact eliminarea ovulului!!! Prin urmare sarcina in sine nu apare.
  E bine atunci cand facem afirmatii despre fiziologia sarcinii sa ne informam inainte foarte exact asupra mecanismelor genetice si fiziologice ce stau IN MOD REAL in spatele lor. Acelasi lucru e valabil in cazul medicamentelor si procedurilor pentru controlul sarcinii.
  Altfel afirmatiile false pot pune autorul intr-o situatie delicata, de-a dreptul ridicola, si il poate desfiinta profesional. Din pacate ignoranta sau lipsa competentei nu pot justifica habotnicia!!!

  Reply

 4. nyky
  februarie 11, 2010 @ 9:47 am

  pt Ralu . sa stii caci numai cind poti sa creezi tu singur viata ai dreptul sa o si ei inapoi , pina atunci orsice interventie profesionalista de oricare natura ar fi ea impotriva procesului vietii este un atentat la legea lasata de Dumnezeu privind inmultirea omului pe pamint. eu nu concep ca cel ce a creeat toate regulile sa fi gresit cumva cind a facut acest sistem de inmultire si daca ar fi asa cum as putea eu sa indrept ceea ce a creeat EL strimb. Nu cred ca am dreptul deoarece eu nu pot sa dau viata prin urmare nu am nici dreptul sa o intrerup in vre un fel.
  daca particip la un anumit proces care El mi L-a lasat sa l infaptuiesc este mai bn ori sal infaptuiesc pina la capat daca nu de fel , pentru ca altfel pot fi tras la raspundere intr o zi sau din pricina ca sufletul meu nu este de acord cu aceasta sa ma trezesc bolnav sufleteste si sa devin un nebun fapt care m-ar face sa nu ma mai pot bucura de viata . Doamne ajuta. sa ne indreptam cu totii gindirea si daca judecam ceva sa judecam cu dreptate.

  Reply

 5. Saurian
  februarie 11, 2010 @ 9:59 am

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *