Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Anunțuri tabere

Dragilor, vă propun o nouă ieșire în weekendul 26-28 iunie 2020, de data aceasta în Munții Ciucaș. Programul e simplu, fără prea multe puncte:

Vineri, 26 iunie 2020

  • Ne vom întâlni vineri la Pensiunea Zenit la 25 de km de sta'iunea Cheia și ne vom bucura împreună de un peisaj frumos între păduri, undeva pe Valea Doftanei. Pensiunea are 28 de locuri și am închiriat-o intregral pentru 2 nopți. Spre seară vom sta împreună la o sesiune de discuții pe teme biblice.

Sâmbătă, 27 iunie 2020

  • Luam micul dejun la ora 07.00 și pe la ora 07.30 plecăm spre traseul: Pasul Bratocea - Colții Bratocea - Culmea Bratocea - Șaua Tigăilor - Vârful Ciucaș (1956) - Cabana Ciucaș - Vârful Gropșoarele - Cheia. Este un traseu de dificultate medie. În aceeasta perioada găsim pe traseu trandafirul sau bujorul de munte (rhododendronul). În caz de timp nefavorabil sau alte evenimente coborâm de la Cabana Ciucaș pe vVlea Beri până la Cheia.
  • Ne întoarcem apoi la pensiune, luăm masa și vom avea o nouă seară de discuții pe teme biblice.

Dragilor, la invitația părintelui din cătunul (satul) Bârnadu am hotărât să organizăm o excursie în Munții Ceahlău în weekendul 12-14 iunie cu ocazia hramului acestei mici comunități: Duminica Tuturor Sfinților. Vă invităm alături de noi 3 zile să ne bucurăm de natură, unii de alții și de Dumnezeu într-un loc departe de tumultul lumii, în satul Bârnadu din comuna Bicaz-Chei din județul Neamț. Pe lângă peisajul minunat din această zonă vom face și un traseu montan sâmbătă.

Iată programul propus pentru această excursie:

Dragilor vă invit ca și în acest an să ne bucurăm de o tabără de vară. Am hotărât să revenim în Maramureș căci este un loc plin de frumusețe oferită de natura lui Dumnezeu și de oameni prin lucrarea mâinilor lor, prin tradiții.

Programul este unul bogat: trasee montane, biserici vechi, mănăstiri, muzee, plimbare cu mocănița la Vișeul de Sus, locuri unde au patimit martirii noștri din temnițele comuniste, seri biblice, seară de film și alte surprize.

Cazarea va fi la Pensiunea Cosău care se afla in inima Maramureșului istoric, pe Valea Râului Cosău între localitățile Călinești și Cornești la 4 km de Ocna Șugatag, 15 km de Sighetul Marmației, 7 km de Mănăstirea Bârsana. Pensiunea se află într-un loc liniștit lângă pădure, are și un lac în apropiere, are piscină exterioară, foișor și mult spațiu verde.

Iată programul complet:

Dragi montaniarzi, munţomani sau munţopaţi  din OT (vă alegeţi voi termenul, în funcţie de gradul de dependenţă de munte J), aici veţi găsi toate detaliile de care aveţi nevoie pentru aventura pe care o vom avea în creasta Făgăraşului. Veţi găsi totodată răspunsurile la principalele voastre întrebări, iar dacă sunteţi încă nehotărâţi, motivaţia de nu rata această excursie unică din anul de graţie 2020.

În anul precedent am mai parcurs acelaşi traseu cu o echipă de OT-işti temerari, astfel că în acest an vom fi mai bine pregătiţi din toate punctele de vedere. Traseul a fost atât de frumos încât în acest an va organizată oficial de Asociaţia Ortodoxia Tinerilor, ca şi tabără de munte. Numărul de locuri va fi de 25.

Ce vom face?

Scopul acestei miniexpediţii este în principal acela de a strânge laolaltă oameni frumoşi, iubitori ai muntelui şi ai Lui Hristos cu care să petrecem o săptămână la all inclusive. În mod sigur vom şti că vom pleca din Turnu Roşu, dar e posibil să nu parcurgem toată creasta, putând alege să zăbovim mai multe zile într-un loc de campare, dacă vremea nu permite continuarea traseului. Avem varianta de a coborî din creastă prin Fereastra Mare a Sâmbetei, astfel încât să ajungem duminică la Liturghie la Mănăstirea Sâmbata de Sus. Sau mai avem varianta de a ajunge la Breaza, coborând pe la lacul Urlea.

Traseul a fost împărţit astfel încât să avem timp să mâncăm pe îndelete, să ne bucurăm de locurile pe care le vedem, să depănăm amintiri, să împărtăşim din experienţele noastre, adică să avem timp mai mult decât în „colivia” vieţii cotidiene. 7 zile vom trăi într-o linişte deplină, feriţi şi de gălăgia specifică mediului urban în care trăim. Singurele „zgomote” care ne vor gâdila auzul vor fi cântecul greierilor, adierea vântului şi sunetul cristalin al sforăiturilor din cortul vecin 😊.

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești