Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor în weekendul 29-30 iunie organizăm o excursie în Delta Dunării, în cinstea martirilor și mărturisitorilor români din temnițele comuniste. Scopul este de a participa și de a ajuta la organizarea hramului Schitului "Soborul celor 12 Apostoli" de la Periprava (aflat în stare de proiect), ridicat în cinstea martirilor români care au suferit în acest lagăr: Traian Dorz, Pr. Ilie Lăcătușu, Pr. Justin Pârvu, Pr. Zosim Oancea, Traian Trifan, Pr. Vasile Pătrașcu, Marcel Cazacu, Nicolae Mazăre, și mulți alții.

Invitația am primit de la maica stareță de la Mănăstirea Poartă-Albă Galeșu care poartă de grijă de ridicarea acestui așezământ sfânt.

Iată programul complet al excursiei:

Sâmbăta, 29 iunie 2019 - Sfinții Apostoli Petru și Pavel

  • 08.45 - Întâlnirea la Mănăstirea Poartă Albă Galeșul, jud. Constanța. Mănăstirea este ridicată la îndemnul părintelui Iustin Pârvu în cinstea eroilor care au suferit în lagărele de muncă de la Canalul Dunăre-Marea Neagră.
  • 09.00 - Participăm la Sf. Liturghie în cinstea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel la Mănăstirea Poarta Alba
  • 14.00 - Plecăm spre Tulcea.
  • 16.00 - Urcam într-o barcă şi mergem la Periprava
  • 19.00 - Ajungem la Periprava. Ne cazăm la cort chiar lângă locul unde se va amenaja altarul.
  • 21.00 - Priveghere de noapte.

Duminică, 30 iunie 2019 - Soborul celor 12 Apostoli

  • 09.00 - Sf. Liturghie arhierească cu Preasfințitul Visarion al Tulcii în cinstea Soborului celor 12 Apostoli ai Domnului nostru Iisus Hristos.
  • 12.00 Slujbă de pomenire pentru iertarea păcatelor robilor lui Dumnezeu care au suferit în acest lagăr.
  • 13.00 - Masa de hram
  • 16.00 - Plecăm cu barca spre Tulcea.

Cazarea va fi la cort chiar în apropiere de locul unde se află altarul unde se va sluji liturghia. Numărul de locuri este nelimitat.
Costul excursiei este format în principal din costul bărcii dus-întors până la Periprava, adică în jur de 200 de lei. Plus costul transportului cu mașinile personale.

Transportul va fi cu mașinile personale. E necesar ca doar câțiva dintre noi să aibă mașină personală și ceilalți se vor adăuga lor. Cei ce vin din același zona/oraș se vor grupa în prealabil, noi ne vom ocupa ca să transmitem datele de contact tuturor și să puteți lua legătura unii cu alții. Recomandat ar fi să îmbrăcați în ziua hramului un costum național sau măcar o ie și să aveți un steagul țării.

Pentru a confirma participarea la această tabără fiecare dintre voi trebuie să ne contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0740.004.215 (Claudiu Balan)
Vă așteptăm cu drag alături de noi.

Doamne ajută!

Pentru cei care nu ați mai fost cu noi în tabere și excursii puteți vedea impresii aici: Tabere Ortodoxe

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabere

Turul României „Fericiți cei Prigoniți pentru dreptate

Tabără de vară în Țara Hațegului (19-26 iulie 2019)

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești