Căutăm programatori pentru a realiza o aplicație dedicată Radioului Ortodoxia Tinerilor pentru Android dar și pentru iOS

Hristos a înviat!

Dragilor, pe 12 mai, Radio Ortodoxia Tinerilor împlinește un an și jumătate de când emite pe internet. În ultimele luni am încercat să aducem din ce în ce mai multe materiale audio de calitate, pe care le-am preluat de la Radio Trinitas, Radio Lumina și Radio Dobrogea, plus altele pe care le-am preluat de pe Youtube.

Pentru că numărul ascultătorilor a crescut, radioul nostru devinind mai cunoscut printre tinerii apropiați de Biserică, am vrea să venim în întâmpinare lor și să-i putem ajuta să asculta Radio Ortodoxia Tinerilor și de pe telefon. De aceea ne-am gândit să realizăm o aplicație specială pentru Android și una pentru iOS.

Pentru că nu ne pricepem la acest lucru, vă cerem ajutorul vouă, cititorilor noștri. Poate sunt printre voi persoane care lucrează în IT și se pricep la acest lucru, voluntar. Aplicația o vrem a fi simplă, cu un buton de play, unul de stop, și unul de volum. Și cam atât.

Mulțumim mult pentru ajutor.

Ne puteți contacta la email asociatia@ortodoxiatinerilor.ro sau la telefon 0740.004.215.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan)

(Visited 2 times, 1 visits today)