Skip to content

7 Comentarii

 1. Saurian
  septembrie 22, 2009 @ 10:13 am

  Talita, ştii ce spunea păr. Porfirie Kavsokalivitul? Că orice creştin trebuie să fie întâi poet. Asta ţi se potriveşte ţie de minune. 🙂

  Reply

 2. miriam
  septembrie 22, 2009 @ 5:14 pm

  Domnul nostru si Maicuta Domnului sa te poarte in grija si sa fie mereu cu tine!
  Multa putere de munca si spor in toate 😉
  Doamne ajuta. :*

  Reply

 3. ionutz
  septembrie 22, 2009 @ 10:34 pm

  ………..(cele mai pretioase cuvinte sunt punctele de suspensie)

  Reply

 4. Lili
  martie 11, 2011 @ 7:37 pm

  Nu,pentru Dumnezeu nu exista strainatate.El este peste tot,El nu are grija doar de oamenii din Romania,ci din omaneii de pe toata aceasta planeta,dar cel mai important loc unde trebuie sa se afle este sufletul nostru!Atata timp cat nu ne pierdem credinta in El cat Il pastram in sufletul nostru,ne rugam sa ne protejeze si sa ne apare atunci sigur nu-L vom pierde.El ne insoteste oriunde mergem,trebuie doar sa avem credinta,sa ne rugam si ne va ajuta!Imi imaginez ca nu iti este usor,ca nimanui nu-i este usor de unul singur in strainatate,dar Talita trebuie sa te gandesti ca de fapt,nu esti singura ! Il porti pe Dumnezeu in sufletul tau.Si eu peste cateva luni voi pleca si crede-ma nu as avea curajul sa fac acest pas mare daca nu m-as gandi ca Dumnezeu ma va insoti si imi va calauzi pasii.
  Iti doresc succes in strainatate,sa nu te lasi doborata de nimic pentru ca Dumnezeu va fi mereu alaturi de tine si oricat ti-ar fi de greu sa te gandesti ca nu esti singura!

  Reply

 5. Emanuela
  martie 11, 2011 @ 8:05 pm

  Talita,

  Ma regasesc perfect in cuvintele tale; oriunde Dumnezeu este cu noi, pentru ca important este sa ne aflam in spatiul libertatii lui Hristos si oricare crestin sa se simta acasa la el oriunde, caci atata timp cat casa lui este Imparatia lui Dumnezeu, pe care o poarta in suflet, nu avem de ce sa ne fie teama.
  Cea mai mare teama este insa sa nu-l pierd pe Dumnezeu, dar stiu ca El mereu va fi cu mine.

  Reply

 6. Laura Stifter
  noiembrie 17, 2012 @ 9:13 pm

  Încă un articol minunat… Felicitări, draga mea Talita!
  Comentariul lui Saurian despre talentul tău literar îmi aminteşte de un cuvânt foarte frumos al părintelui Stăniloae: „Dumnezeu este atât de mare, încât singură poezia poate încerca să-L exprime”.

  Dumnezeu să fie cu tine!

  Reply

 7. Mihaela
  noiembrie 22, 2012 @ 4:37 am

  Frumoase cuvinte, ma regasesc in randurile tale pentru ca si eu sunt departe de casa, de 7 ani de zile si din diferite motive am ramas singura … lacrimi, suspine, suparari, deznadejde, dar in cele din urma vine IUBIREA DOMNULUI, asa numai cum EL stie sa o faca si le alunga pe toate …
  Domnul nostru, Preasfanta Maica Sa si toti Sfintii Lui dragi ma ajuta sa merg mai departe si sa nu deznadajduiesc. Le am iconitele aici, in camera mea si mai nou am primit de acasa, cadou, icoana Sfantului Nectarie, un Sfant tare drag pe care il simt aproape de inima mea. Numai Domnul stie cum l-a trimis pe Sfantul Nectarie in viata mea, ca simt o legatura puternica … si totul a inceput cand am ascultat pentru prima data Sfantul Sau Acatist. E uimitor cum lucreaza Domnul prin Sfintii Sai. Ne da putere si ne ajuta sa nu ne mai simtim singuri. Slava Domnului!
  Sa ne ajute Domnul impreuna cu Maica Sa si cu toti Sfintii, sa ne intareasca cu puterea lor si sa ne ajute sa ne mantuim cu totii!
  Doamne Ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *