Asociația „Salvează o inimă” a lansat prima platformă de donații online din România cu recompense din partea companiilor

Ce-ar fi dacă ai putea dona în scopuri caritabile, și primești banii înapoi în totalitate? Se pare că ar fi o captură, dar asta e exact ceea ce Asociația “Salvează o inimă” face prin intermediul platformei de donații online www.salveazaoinima.ro.

Platforma a fost lansată acum o lună de zile, și permite utilizatorilor să doneze pentru cauzele umanitare înscrise pe platformă, iar în schimb donatorul primește la schimb un voucher de reduceri pe magazinele partenere platformei. Voucherul de reduceri este primit de către donator direct pe adresa sa de e-mail și conține un cod unic, care mai apoi este recunoscut de către magazinele partenere la folosirea acestuia.

Pe lângă faptul că platforma recompensează pe donatori dar în același timp oferă transparență banilor donați.

Donația minimă ce se realizează pe platforma este de 10 lei și se face prin sistemul securizat de la Mobilpay. Ne dorim ca prin această platformă să atragem cât mai multe companii și mai ales și ONG-uri pentru a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea proiectelor sociale. Timpul acordat de către platformă pentru o cauză sau ONG pentru strângerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice.

Asociația “Salvează o inimă” a fost înfiinţată la sfârșitul anului 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregătiţi și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Până acum Asociația “Salvează o inimă”:

– a organizat 7 evenimente caritabile într-un an de zile

– a strâns fonduri în valoare de peste 200.000 de euro;

– a organizat 12 campanii umanitare cu rezultate foarte bune;

(Plăcintă Vlad, președintele Asociației Salvează o inimă)

Radio România Internațional i-a luat un interviu lui Vlad Plăcintă în legătură cu frumoasa muncă de voluntariat pe care o realizează prin asociația sa.

(Visited 4 times, 1 visits today)