Skip to content

14 Comentarii

 1. Neicu Mihai-Ionut
  iulie 29, 2013 @ 3:33 pm

  Ani binecuvantati in continuare … ma bucur ca am prilejul ca in fiecare zi sa citesc articolele publicate aici si ca intalnesc multi tineri iubitori de frumos, autentic, natural si va multumesc pentru ca prin tot haosul care anima lumea si mass media astazi dumneavoastra ne mai bucurati vorbindu-ne despre credinta
  Va imbratisez cu dragoste…
  Am si o curiozitate: Nu cu mult timp in urma am vazut un anunt cum ca se cauta voluntari pentru radio OT acum a disparut ce s-a intamplat?
  Mihai

  Reply

 2. albinuta
  iulie 29, 2013 @ 3:37 pm

  La multi si binecuvantati ani !Pe mine m-a ajutat foarte mult aceasta pagina ,multe am inteles citind cele scrise aici ,Dumnezeu sa va ajute ca si pe viitor sa scrieti articole la fel de folositoare

  Reply

 3. mihaela G
  iulie 29, 2013 @ 4:09 pm

  Multi ani cu binecuvantari in continuare! Sunt fericita ca am descoperit, in urma cu patru ani, acest site si ca, prin intermediul acestuia, am avut ocazia sa citesc cuvinte incurajatoare, sa invat lectii de viata si sa impartasesc anumite ganduri de-ale mele cu voi. Dumnezeu sa va ajute si sa va dea putere sa realizati cat mai multe proiecte!

  Reply

 4. Iustin
  iulie 29, 2013 @ 7:16 pm

  La mulți ani! m-au ajutat mult subiectele și inițiativele postate pe acest site! Mult spor în continuare!

  Reply

 5. Laura Stifter
  iulie 29, 2013 @ 10:38 pm

  La mulţi şi binecuvântaţi ani, dragii mei!!!
  Sunteţi minunaţi şi-I mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dăruit bucuria de a văcunoaşte (pe unii dintre voi chiar direct, nu doar în spaţiul virtual).
  De 3 ani sunt o cititoare fidelă a site-ului sau, mai corect spus, fac parte din comunitatea Ortodoxia Tinerilor. 🙂
  Sunteţi minunaţi prin tot ceea ce realizaţi pentru Dumnezeu şi pentru semenii pe care-i ajutaţi spiritual, dar şi material (prin campaniile umanitare pe care le-aţi iniţiat). Vă felicit din toată inima şi nădăjduiesc ca Domnul nostru Iisus Hristos să fie în continuare cu voi, să vă dăruiască tot mai multă dragoste, să vă adauge în inimi „dor peste dor” pentru El şi să vă dea puterea de a-L mărturisi în continuare, ca şi până acum!
  Datorită acestei comunităţi O T, am avut bucuria de a citi nenumărate articole care mi-au întărit credinţa şi dragostea pentru Hristos! Am cunoscut prieteni adevăraţi aici şi aş vrea să vă mărturisesc că cel mai drag dintre prietenii mei, cel mai apropiat şi devotat, cel în care am cea mai mare încredere şi pe care-l simt mai de nădejde decât ar fi 10 fraţi la un loc, este un tânăr cititor al acestui site al nostru. Nu ştiu dacă el ar fi de acord să-i spun numele şi să intru în detalii, aşa că mă abţin, dar cu siguranţă, dacă va citi comentariul, se va regăsi imediat în descriere. 🙂
  Mult succes pe mai departe!
  Cu Dumnezeu înainte!

  Hristos în mijlocul nostru!

  Cu drag şi deosebită preţuire,
  Laura Stifter

  Reply

 6. Dan Tudorache
  iulie 29, 2013 @ 11:13 pm

  La mulți ani tuturor! Domnul să vă binecuvinteze!
  Laura, eu mă așteptam ca tu să fii deschizătoarea urărilor dar m-ai înșelat 🙂 Și pe deasupra de ce nu dormi la ora asta copil ”obraznic”? 🙂

  Reply

 7. Laura Stifter
  iulie 29, 2013 @ 11:21 pm

  [quote name=”Dan”]La mulți ani tuturor! Domnul să vă binecuvinteze!
  Laura, eu mă așteptam ca tu să fii deschizătoarea urărilor dar m-ai înșelat 🙂 Și pe deasupra de ce nu dormi la ora asta copil ”obraznic”? :)[/quote]

  Dan, mulţumesc mult pentru mesaj. 🙂
  Acum merg la culcare, imediat. 🙂
  Noapte bună!

  Reply

 8. Daniela
  iulie 30, 2013 @ 6:21 am

  „Fie-Va viata numai lumina,/ Ca in lumina sa dainuiti/ Pentru credinta si mintuire/ La multi ani sa traiti !!! „

  Nu stiam pana acum ca ziua de 29 iulie are aceasta insemnatate pentru comunitatea Ortodoxia Tinerilor. La aceasta data se serbeaza totodata Ziua Imnului National „Desteapta-te romane!”

  Dumnezeu sa va rasplateasca munca si sa va inmulteasca puterea, intelepciunea si dragostea, ca sa aduceti roade bune si pe mai departe!

  Slava Domnului pentru toate!

  Reply

 9. Jamille
  iulie 30, 2013 @ 2:23 pm

  La mulţi ani!

  Reply

 10. Bogdan Munteanu
  iulie 30, 2013 @ 3:13 pm

  La mulţi ani!

  …urez tuturor şi eu, proaspăt întors din tabăra aniversară de la Borşa.

  Cu totul de acord că nu este niciun folos de cuvinte de laudă, nadajduiesc ca vorbele de încurajare să nu fie niciodată de prisos. Concret, o să le exprim încercând să răspund la această întrebare: „Cum au rodit toate aceste lucruri în viața voastră?”

  1) În plan personal:

  – siteul mi-a fost, adesea, un reper de control al direcţiei pe care mă aflu dpvd duhovnicesc, putând observa din articole şi comentarii măcar o parte din ‘deraierile’ personale; relele le vedem mai uşor la alţii, dar, cu ceva bunăvoinţă, înţelegem că şi noi facem tocmai ce ne supără mai rău la alţii.

  – întâlnirea cu voi (Claudiu şi Dan) mi-a deschis nişte pagini de cărţi dezvoltare personală vii, căci râvna voastră m-a atras şi m-a stârnit şi pe mine; iar dacă voi aţi fost ‘prefaţa’ cărţii, am intrat în cuprinsul propriu-zis odată ce am început să colaborez cu Pr Mihail Milea. Foarte bune sunt cărţile tipărite, dar aşa se învaţă cel mai bine, de la/prin alţii.

  2) Ce am văzut la alţii:

  – oameni aflaţi pe marginea prăpastiei deznădejdii, complet lipsiţi de repere, singuri, fără semeni de aceeaşi credinţă cu care să interacţioneze sau doar lipsiţi de roade în plan duhovnicesc s-au folosit de articole şi, mai ales, de tabere.

  – deşi, din pricina imperfecţiunilor fiecăruia, unii or găsi şi aspecte smintitoare în dezbaterile pe site (pe care se străduieşte Dan să le ţină în frâu) sau în tabere, sper să predomine în inima fiecăruia cele ce ne unesc, nu cele care ne despart.

  Reply

 11. Dan Tudorache
  iulie 30, 2013 @ 8:54 pm

  Mulți ani în Domnul!
  Acușica m-am întors dintr-o ”ședință” cu Claudiu, în care mi-a povestit cum a fost în tabără și desigur că sunt ”gelos” pe voi dar nici nu pot să mă plâng, mă mulțumesc să mă bucur de bucuria voastră.
  Chiar mi-e dor de verva și carisma ta Bogdan.
  Mâine ar trebui să apară și articolul cu fotografiile din tabără, dacă nu poimâine cel târziu.
  Și pentru perioada imediat următoare s-au pus la cale câteva lucruri frumoase, sperăm să iasă bine.

  PS: Cât privește colaborarea cu pr. Mihail Milea, sunt foarte interesat de ceea ce încropiți acolo, consider că este un proiect duhovnicesc de mare anvergură chiar dacă acum e doar un firav început. Și noi, la început, am fost un simplu blog și uite ce departe ne-a adus Dumnezeu cu lucarea Sa, fără să fi bănuit asta măcar un pic. Așa că acolo unde e râvnă constantă și ascultare de duhovnic, Dumnezeu pune ”umărul” și iese 🙂

  Reply

 12. pantelimon
  iulie 31, 2013 @ 9:31 am

  La multi ani! Domnul sa va aibe in paza.
  Domnul m-a ajutat sa descopar acest site intr-un moment dificil al vietii mele, cand imi doream sa stiu ca Domnul e langa mine. Tot ce am citit aici m-a ajutat sa sper , sa cred, sa rabd, sa iubesc si sa iert ( chiar daca ma simt cel mai pacatos si inca nu am reusit sa traiesc placut lui Dumnezeu).
  Va multumesc tuturor!

  Reply

 13. Dan Tudorache
  iulie 31, 2013 @ 10:44 am

  La mulți ani, frate Pantelimon!… și stai liniștit, nu te măcina ci fii perseverent în lupta duhovnicească că uite, nici noi nu suntem sfinți, avem destule patimi care ne chinuie dar pe care încercăm să le tratăm consecvent, până la vindecare.
  Spre exemplu, eu abia aștept să ajung la spovedit, mai ales că începe postul, să-mi curăț inima de păcate, că-mi vine să o scot din piept și să o arunc în clor dacă mai amân.

  Reply

 14. Carol
  iulie 31, 2013 @ 11:53 am

  La multi ani tuturora, ca daor toti facem parte din aceasta comunitate, din intraega tara si de peste hotare, gandim la fel si avem aceleasi idealuri si aspiratii in Hristos Domnul !

  Sa luptam in continuare pentru unitate si organizare la nivel local si national, sa nu ne grabim si sa credem in Hristos Domnul care ne va ajuta !

  Doamne ajuta !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *