Skip to content

4 Comentarii

 1. cin
  octombrie 14, 2009 @ 9:04 pm

  Pentru mine Sf.Parascheva e cea care ma mangaie si ma ajuta.Fiind din Iasi pot merge la ea foarte des si ,de multe ori,doar punand capul pe racla ei fiind obosita de atatea pacate si griji simt ca ma odihnesc.Ea ma ajuta im mod special atunci cand vreau sa ma spovedesc si sa ma impartasesc cu Mantuitorul.

  Reply

 2. dumbravioara
  octombrie 18, 2009 @ 1:47 pm

  oare iisus nu se mahneste cand vede ca in loc sa aiducem LUI si numai LUI cinste si inchinaciune , noi ne inchinam unor oameni pe care ii numim sfinti? spuneti-mi si mie adevarate minuni pe care l-e afacut Parascheva. nu va maniati pe mine.. dar vreau sa cunosc din ce in ce mai mult credinta adevarata. in biblie, nicaieri nu zice Mantuitorul sa ii cinstim, sau sa ne inchinam acelora care l-au cinstit pe el. noi in loc sa avem un singur dumnezeu-tata , fiu si duh sfant,avme mici alti’dumnezei’ sa zic asa , si anume ‘sfintii’. oare nu se mahneste cand vede ca avem attea acatuiste si biserici care poarte diverste hramuri: sf mina, sf nicolae, sf etc.. in loc sa poarte te o singura denumire Biserica lui Hristos.(noi in schimb zicem: am fost la biserica SF,Nicolea. sau sf 3 parinti sau sf andrei sau etc etc etc)Satana a intervenit oadata intre noi crestinii, atunci cand ne-am rupt, in 1054 si asta din cazua traditiilor. vai acelora care tin traditia!eu ma rog la dumnezeu iisus sa ma luminee si sa ma faca sa inteleg daca e pacat ce facem : ca ma rog sfintilor si icoanelor. mai ales ca inchinatul la icoane intra oarecum in contradictie cu porunca a doua :Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pământ sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti”
  eu una nu stiu ce s zic.. doar dumnezeu ma poate ajuta…si evident rugaciunea multa. parerea mea e ca pe hristos il poti cunoaste doar singur, si nu luandu-te dupe ce zic mai marii preoti, sau parintii sau rudele sau etc. Iisus a zis: cauta si vei afla, bate si ti se va deschide, intreaba si ti se va raspunde. cred ca edrum lung pana sa descopar eu care e credinta adevarata…si sincera nu cred ca ortodoxia este.ianite credeam tot ce mi se zicea , insa acum cred ca trebuie sa il cunsoc singura pe dumnezeu.

  Reply

 3. Saurian
  octombrie 18, 2009 @ 5:47 pm

  @dumbravioara: Dacă eşti sinceră în căutarea ta atunci vorbim la id-ul de mess Soujirou_Seta2004

  Reply

 4. Razvan
  mai 25, 2010 @ 10:05 am

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *