Skip to content

5 Comentarii

 1. ioan sv
  iunie 28, 2010 @ 1:22 pm

  Iisus nu Isus
  Sper sa fie doar o greseala de scris (iertare pt. observatie)

  Reply

 2. Admin
  iunie 28, 2010 @ 2:54 pm

  Multumim pentru observatie Ioan. Am corectat.

  Reply

 3. Guest
  iunie 28, 2010 @ 3:10 pm

  Site-ul sursa este majoritar catolic prin corespondentii sai, astfel se inteleg unele diferentieri ce putin de forma, daca nu si de fond!

  Reply

 4. Admin
  iunie 28, 2010 @ 3:42 pm

  Am luat la cunostinta. Totusi Pr. Ion Cârciuleanu este crestin-ortodox si m-as mira sa fi scris dansul „Isus” in loc de „Iisus”. Cred ca numele Mantuitorului a fost catolicizat de autorii site-ului respectiv…ca sa zic asa.

  Reply

 5. Guest
  iunie 28, 2010 @ 4:30 pm

  Din putinele informatii, stiu ca este un proiect in care sunt incluse mai multe…confesiuni, dar nu stiu in ce masura printre administratori e afla si ortodocsi, momentan se pune la punct sistemul romano-catolic, urmand mai apoi si celelate…
  In pricipiu este bineveniota orice cateheza, predica, dar cred k trebuie bine mestecata pana ce o sa fie data „publicului larg”, pentru ca administratorii aseaza poze, icoane, si poate chiar si termeni consacrati teologiei catolice…
  Asta inca o data arata putina organizare a noastra in ce priveste un proiect serios a predicilor pe baza lectionarelor, a ordinii evangheliilor si Apostolului citite in ciclul anual de pericope liturgice!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *