Aţi ascultat vreodată liniştea naturii?

Este minunat!Am fost in parcul din apropiere si ma gandeam ce inseamna sa il asculti pe Dumnezeu in liniste. La inceput mi s-a parut destul de dificil. I-am cantat Domnului de vreo 2 sau 3 ori acolo in linistea noptii ”Binecuvantat esti Doamne!” Si pasarile erau langa deasupra si ce credeti ca faceau? Si ele cantau, cantau Imparatului Slavei impreuna cu mine!

Si atunci m-am oprit le-am ascultat si au plecat. Am inchis ochii ca sa simt pacea din jur. Am simtit ceva minunat, foarte minunat! Simteam cum totul din mine devenea liniste profunda, ca si cum si eu ma “integram” in pacea noptii si a naturii. Este minunat cum aceasta pace o poti simti oricand , e freamatul naturii care striga catre inaltul cerului  Slava Tie Imparate a Toate!

In seara aceasta am intuit de ce pace s-au lipsit Adam si Eva din pacate in Rai. Era o pace care invada orice, desfata tot Universul. Aceasta pace era desavarsita care hranea pe primii oameni si ei au pierdut-o o data cu incalcarea poruncilor lui Dumnezeu! Dar Dumnezeu prin ceea ce ne-a daruit aici pe pamant a “inscris” acest “cod”al pacii in fiecare planta care ne incanta inima, in fiecare copacel pe care il admiram, in fiecare stea, in fiecare particula de aer….

(Visited 7 times, 1 visits today)