Skip to content

3 Comentarii

 1. crysty
  ianuarie 21, 2012 @ 9:09 am

  Nimeni nu s a scris nimic pe acest site de sfantul mucenic Evghenie de la rusi(soldat mucenic la 19 ani),exista niste filmari pe youtube pentru cei care vor sa se intareasca in credinta.Doamne ajuta!

  Reply

 2. Ana
  ianuarie 21, 2012 @ 10:12 pm

  Excelenta cartea. Am citit-o pe nerasuflate. E o carte usoara dar, care daruieste enorm de mult. Micuta, buna de pus in buzunarul de la piept.

  @Crysty, eu am fost in pelerinaj la manastiri si parintii vorbeau despre acest sfant si mi-au spus ca au fost in pelerinaj la sfintele sale moaste. Am ascultat si eu pe net marturia mamei sale si am citit mai multe si sfantul mucenic Evghenie a devenit ajutor in casa noastra. Aduna materiale si scrie tu un articol. Mi-ar place sa citesc mai multe despre acest tanar sfant din zilele noastre.

  Doamne ajuta

  Reply

 3. Ana
  ianuarie 21, 2012 @ 10:18 pm

  http://www.youtube.com/watch?v=XddLDufkaig

  Mai devreme Crysty a vorbit despre sf Evghenie din Rusia. Iata un filmulet care implica tehnologia zilelor noastre in slujba credintei Ortodoxe. Foarte frumos!

  What happens when technology and big money work together for God’s Glory? Just watch this great presentation of Moscow Exhibition The Revival, great New 2012 Year Gift for all of us. Glory to God for All Things!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *