Skip to content

8 Comentarii

 1. Guest
  octombrie 2, 2010 @ 6:03 pm

  Nu am gandit niciodata asa…:-)!! ..Am avut ceva de invatat totusi din aceste cuvinte!!…

  Reply

 2. CristinaL
  octombrie 2, 2010 @ 6:34 pm

  Doamne ajuta ,foarte frumos ,multe am invatat din acest articol ,este foarte bine ca mereu vii cu noi explicatii despre ceea ce se savarseste in biserica pentru cei ce nu sunt asa de documentati (ca si mine ),multumesc mult pentru toate darurile facute (exact asa iau toate articole scrise de tine )si rog pe Domnul sa-ti daruiasca tot ceea ce stie EL ca ai nevoie oricand asfel incat sa ne daruiesti cat mai multe articole la fel de folositoare ,multe bucuri tuturor

  Reply

 3. Diana
  octombrie 2, 2010 @ 7:48 pm

  Domnul sa te ajute si sa te aiba in paza, Claudiu! Foarte folositor acest articol.
  Mai inainte am raspuns la articolul „Cum e viata fara Dumnezeu” unei persoane anonime care spunea ca ar fi mai de folos sa ne ghidam dupa regula” tacerea este de aur”, dar eu ma intreb: daca nu ati fi vorbit as mai fi inteles oare ceea ce acum am inteles? Uneori unele lucruri atat de simple parca nu le in inteleg, dar cand cineva vine cu exemplificari, cu detalii parca totul se leaga si totul are sens. Si ne intrebam: oare eu de ce nu am gandit asa?
  Te rog spune-mi, tu ce parere ai despre acest subiect, care contine foarte mult adevar „tacerea este de aur”? Ar trebui sa vorbim cand avem ceva folositor de spus? Ar trebui sa argumentam? Eu cred ca aceasta este misiunea acestui site, sa invatam unii de la altii.
  Slava lui Dumnezeu pentru toata bunatatea Lui!

  Reply

 4. Guest
  octombrie 3, 2010 @ 6:31 am

  Perfect de acord Diana cu ce ai spus. Dar eu nu compar cazul lui Claudiu cu , cazul Laurei.Sunt doua situatii total diferite. Daca credeam ca pot spune ceva lui Claudiu, ma adresam lui, dar nu am ce sa ii spun. Claudiu cand are ceva de spus foarte folositor, o face intr-un articol , iar cand vine vorba de comentarii, de contactul cu alti oameni in mod direct,se limiteaza la foarte putin. Mie asta imi inspira ehilibru si o anumita pace. De precizat , bineinteles, ca si Laura spune lucruri de folos si ii lumineaza pe altii, Dar
  Nu are rost sa mai dau explicatii aici, am scris deja la articolul Cum e viata fara Dumnezeu.
  Mai spun doar, da, sa vorbim cu folos, iar argumentele sunt de aur, fara ele discutia nu are sens, dar „tacerea e de aur” atunci cand si „cat” trebuie, iar atunci cand e folosita cand trebuie si cat trebuie, aratam liniste.

  Reply

 5. Diana
  octombrie 3, 2010 @ 11:05 am

  Draga anonim, Domnul sa ne ajute sa zidim cu fiecare cuvant, sa aduceam pacea cu fiecare privire, sa avem intelepciunea sa ne ridicam unii pe altii in speranta ca intr-o zi vom fi impreuna cu Domnul „LUMINA DIN LUMINA”.
  Pace si multa bucurie intru Hristos!

  Reply

 6. Guest
  octombrie 3, 2010 @ 11:10 am

  Draga Diana,

  asa sa fie , precum zici…Amin
  Pace tuturor! si iertare

  Reply

 7. Claudiu
  octombrie 3, 2010 @ 6:08 pm

  Salut Diana,

  Eu raspund greu, chiar si la articolele la care sunt autor, pentru ca nu prea am timp. Am o familie pe care trebuie s-o intretin si imi ia destul de mult timp asta.

  Parerea mea la „tacerea este de aur” este ca atunci cand poti fi de folos dand un sfat e bine sa-l dai. De multe ori simti asta, iti dai seama cand trebuie sa vorbesti si cand trebuie sa taci.

  Mantuitorul raportat la asta ne spune: „nu aruncati margaritarele voastre inainte porcilor”, tradus ar fi cam asa: „nu vorbi despre tainele lui Dumnezeu si despre tainele imparatiei cerurilor celor care nu dau 2 bani pe ele.

  Eu am multi prieteni in fata carora nu pot sa abordezi anumite subiecte pentru ca m-ar lua peste picior. Pe de alta parte am prieteni cu care putem vorbi de multe taine ale lumii si ale lui Dumnezeu.

  Reply

 8. adriana
  octombrie 6, 2010 @ 4:40 am

  Multumesc pentru aceasta binevenita lectie. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim nelipsiti, macar duminica de la Sfanta Liturghie.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *