Skip to content

5 Comentarii

 1. Laura-optimista
  aprilie 7, 2011 @ 7:10 pm

  Doamne ajută!
  Felicitări pentru postarea acestui text minunat din Sf. Scriptură!

  Reply

 2. Laura-optimista
  aprilie 7, 2011 @ 7:24 pm

  Dragii mei,
  Am intrat pe "Fericiticeiprigoniti" şi am încercat să vă scriu şi acolo un comentariu, dar n-am reuşit (cred că din cauza unei probleme tehnice… nu-mi dau seama). De aceea, vă voi scrie aici mesajul pe care voiam să vi-l transmit.
  Am vrut să vă spun că noul site pe care l-aţi înfiinţat este minunat! Vă felicit din tot sufletul şi vă doresc ca Domnul să vă dăruiască puterea şi râvna de a continua! Să mergeţi mai departe, căci această lucrare, pe care o realizaţi spre slava lui Dumnezeu şi pentru folosul spiritual al credincioşilor. Nădăjduiesc din tot sufletul că, prin materialele deosebit de impresionante şi interesante pe care le-aţi postat pe acel site, veţi reuşi să-L slăviţi pe Dumnezeu şi să-i ajutaţi pe cei dezorientaţi în viaţa spirituală (în special pe tineri) să se apropie de El, să găsească adevăratul sens al existenţei (care este Dumnezeu) şisă urmeze exemplul mărturisitorilor lui Hristos, care au trăit şi au pătimit pentru El în zilele noastre, demonstrând astfel – nu prin predici şi discursuri filosofice, ci prin prin întreaga lor viaţă şi scriindu-şi cu propriul sânge mărturisirea de credinţă – faptul că practicarea virtuţilor şi dobândirea mântuirii se pot realiza oricând, în orice împrejurări, indiferent de vicisitudinile vieţii, acum ca şi în vremea primilor creştini, căci Dumnezeul nostru ne-a făgăduit că va rămâne cu noi până la sfârşitul acestei lumi şi… în veşnicie (Matei 28, 20).
  Biruinţa mărturisitorilor lui Hristos din perioada comunistă, ca şi credinţa neclintită a lui Avraam (deşi aceşti sfinţi au trăit în epoci total diferite) reprezintă dovezi ale iubirii divine faţă de noi şi semne ale prezenţei Sfintei Treimi în lume, căci realizarea acestor fapte minunate nu poate avea loc decât cu ajutorul Sfântului Duh. ÎNcă o dată vă felicit călduros pentru ceea ce aţi realizat pe site-ul "fericiticeiprigoniti". Domnul să vă sprijine în continuare şi, în primul rând, să vă ajute ca, din zi în zi, să vă întăriţi în credinţă şi să creşteţi din ce în ce mai mult în dragostea faţă de El şi faţă de semeni! Nădăjduiesc că modelele de viaţă creştină autentică, pe care le faceţi cunoscute pe site-ul dedicat celor prigoniţi pentru Hristos, ne vor însufleţi pe toţi, ne vor întări în râvnă şi curaj duhovnicesc, virtute considerată de părintele Nicolae Steinhardt drept "singura virtute în veci nepieritoare" alături de dragoste.

  P. S. Am încercat să vă scriu aproximativ aceleaşi gânduri, pe care aş fi vrut să vi le transmit pe celălalt site… Din fericire, am o memorie destul de bună şi, reţinând ce-am scris, n-a fost necesar să reformulez prea mult. 🙂 🙂 În orice caz, mă voi înregistra şi acolo (probabil că problema tehnică se datorează faptului că n-am cont pe acel site) şi vă voi mai scrie cu drag.
  Doamne ajută!

  Reply

 3. Laura-optimista
  aprilie 7, 2011 @ 7:34 pm

  Din greşeală, am scris o frază din care nu se-nţelege nimic: "Să mergeţi mai departe, căci această lucrare, pe care o realizaţi spre slava lui Dumnezeu şi pentru folosul spiritual al credincioşilor". 🙂 Am vrut să spun aşa: să mergeţi mai departe cu această lucrare pe care o realizaţi spre slava lui Dumnezeu şi pentru folosul spiritual al credincioşilor.
  Clar, azi mă abţin de la comentarii, până când nu scriu şi alte fraze comice. :-))
  Oricum, vă felicit încă o dată pentru site-ul pe care l-aţi înfiinţat şi abia aştept să învăţ de acolo lucruri noi despre sfinţii lui Dumnezeu, care L-au mărturisit şi şi-au dat viaţa pentru El chiar în epoca noastră. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vă voi scrie şi acolo.
  Bucurie!!! 🙂
  Doamne ajută!

  Reply

 4. Guest
  aprilie 8, 2011 @ 6:45 am

  Doamne ajuta ,un text minunat,multumesc mult pentru postare ,ascultandu-l azi la Sf Liturghie m-a linistit ,desii trec printr-o perioada un pic mai grea pierzandu-mi locul de munca in urma deciziei de inchidere a spitalelor,nadajduiesc ca macar sa pot sa am puterea de a ma lasa in voia Domnului care le randuieste pe toate ,multe bucurii tuturor,Albinuta

  Reply

 5. Claudiu
  aprilie 8, 2011 @ 6:49 am

  Salut,

  Nici eu n-am servici de un an şi jumătate aproape, dar a avut grija Dumnezeu să ne ajute să avem ce ne trebuie, şi a fost bine.

  Nimic nu este întâmplător, totul este îngăduit şi aşezat de Dumnezeu.

  Pune-ţi nădejdea în El şi totul va fi bine!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *