Skip to content

4 Comentarii

 1. Mircea
  februarie 3, 2010 @ 8:35 am

  Dumnezeu sa te intareasca fratiorule! Sa-ti deschida calea spre El, sa-ti deschida inima si mintea si toate simturile, sa vezi, sa auzi, sa simti, sa te bucuri, sa plangi, sa te inalti spre Domnul! Sa te desfaca de orice legatura cu care vrajmasul te-a legat si sa te scoata in lumina tainica a iubirii Sale! Dumnezeu te asteapta, frate drag! Haide, ridica-te si lupta! Alearga la El!

  Reply

 2. Saurian
  februarie 3, 2010 @ 8:46 am

  Şi acesta e doar începutul pe drumul Golgotei… 😛

  Reply

 3. Veronica
  februarie 3, 2010 @ 11:14 am

  Dumnezeu sa te binecuvanteze, Tiberiu! Indrazneste! Iisus a biruit lumea. Asta ne cere si noua.Iar daca ramanem uniti cu El, vom reusi.Niciodata sa nu deznadajduiesti! Nu e usor! Tentatiile lumii acesteia sant multe .Daca tu ai ajuns sa strigi dupa ajutorul lui Dumnezeu, tu esti pe drumul cel bun.Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toti. Amin!

  Reply

 4. gabriela
  februarie 3, 2010 @ 9:36 pm

  Felicitari ca ai avut curajul sa scrii ce simti.Parca mi-ai citit gandurile..De multe ori, trecem neobservate sentimentele astea, golul imens care apare in inima , si ne umplem timpul cu altele,cu nimicuri, care ne ocupa mintea , zilele si ne indeparteaza tot mai mult de Dumnezeu. Cu cat inaintam in varsta, in loc sa ne maturizam si sa avem o relatie cat mai solida cu Dumnezeu, distrugem si putinul pe care il aveam in perioada cat inca mai cunoasteam Inocenta si Bucuria si suntem tot mai pacatosi. Pacatele raman acelasi, dar imbraca cu totul alte forme, insa curatia sufleteasca dispare. Din pacate…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *