Skip to content

11 Comentarii

 1. Dan
  septembrie 19, 2009 @ 10:20 pm

  Dumnezeu sa te ierte si sa ne indrepteze pe toti sora Adriana!
  Cu aceasta ocazie imi cer si eu iertare pentru ca te-am judecat, ne-avand destula rabdare fata de neputintele tale.
  Domnul sa te binecuvinteze! 🙂

  Reply

 2. Viorel
  septembrie 20, 2009 @ 12:38 am

  Care neputinte????

  Reply

 3. Viorel
  septembrie 20, 2009 @ 12:57 am

  @Adriana
  In asa zisele controverse ai contributie de cel mult 50%. Cealalta parte apartine „dreptilor” care au judecat cu „sfanta manie proletara” printre care ma numar si eu. De aceea te rog sa ma ierti si pe mine! Roaga-te ca Bunul Dumnezeu sa-mi dea si mie „viteza de transformare” pe care ai atins-o tu. Doamne ajuta!

  Reply

 4. Adriana
  septembrie 20, 2009 @ 1:51 am

  M-am rugat pentru toti prietenii mei de pe site in clipele cand imi aduceam aminte ca asa trebuie sa fac 🙂 Sa dea Domnul sa fie cat mai dese aceste clipe! 🙂

  Reply

 5. D
  septembrie 20, 2009 @ 11:24 am

  Domnul sa te miluiasca !

  Reply

 6. Silvia
  septembrie 20, 2009 @ 2:39 pm

  Ce tare esti Adriana! Mi-a picat sub ochi articolul tau imediat dupa ce am avut inca o altercatie (au devenit o obisnuinta in viata mea) cu o persoana apropiata din familia mea. Si, ca de obicei, dupa ce ma jigneste, il jignesc si eu. Iar acum venisem in fata calculatorului, sa ma „refugiez” si am zis sa intru un pic si pe site-ul acesta pe care l-am descoperit nu de mult. Mi-era cam lene sa citesc un articol asa lung, asa ca ma pusesem sa citesc titlurile, insa sub ochi mi-a picat sintagma boldata „binecuvantati pe cei ce va blestema”…si parca am primit o palma dupa ceafa.
  FELICIARI!

  Reply

 7. Adriana
  septembrie 20, 2009 @ 4:51 pm

  Intr-adevar e cam lung articolul, desi in timp ce il scriam mi se parea atat de mic 😛

  Reply

 8. Cristina
  septembrie 21, 2009 @ 12:03 pm

  am o nedumerire: daca e evident „raul” facut de fratele si tu simti asa (ca intr-adevar a facut rau), totusi il vorbesti de bine? nu e putintica ipocrizie – sa spui una si sa simti alta? sa-ti negi simtamintele? nu minciuna se numeste pana la urma? (nu vreau sa tulbur cu nedumerirea mea pe nimeni..e strict personala…BINECUVANTAREA are roade absolut minunate si de-a dreptul uluitoare!!)

  Reply

 9. admin
  septembrie 21, 2009 @ 12:26 pm

  Cristina, e vorba de a nu imprastia ciulinii rautatii mai departe, nu de a masca un rau in bine. A evita sa vorbim despre raul altuia, nu inseamna ca falsificam ceva, ci doar ca iesim din acest cerc vicios al vorbitului de rau. Daca vorbim despre cineva de bine, chiar daca are si parti rele (asa cum avem cu totii), nu inseamna ca denaturam adevarul despre persoana respectiva, ci doar faptul ca aratam si evidentiem frumosul din acea persoana. Totul cu discernamant.

  Reply

 10. D
  septembrie 21, 2009 @ 6:19 pm

  Cristina – Tot practicand si practicand ipocrizia asta , s-ar putea ca la un moment dat,cu mila Domnului, sa vorbesti de bine din suflet pe cel ce-ti face rau. Nu e asta porunca ? Nu spre asta trebuie sa tindem ? Orice inceput presupune fortare,nimic bun nu se face de la sine si cu usurinta.

  Reply

 11. Cristina
  septembrie 22, 2009 @ 8:42 am

  Multumiri. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *