Blogul Sfântului Siluan Athonitul

Acum aproape doi ani am rezervat pe WordPress un blog dedicat Sfântului Siluan Athonitul, în idee ca în scurt timp să ne apucăm să lucrăm la el, să postăm articole din scrierile sfântului și întâmplări din viața sa.  A trecut vremea și n-am mai putut face mare lucru. Ne-am aglomerat și ne-am dat seama că nu vom putea face niciodată singuri acest blog pentru ca timpul nu este niciodată de ajuns.

Totuși, când am deschis site-ul asociației ”Ortodoxia Tinerilor” ne-a luminat Dumnezeu și am propus ca job de voluntariat: administrator pentru blogul Sfântului Siluan Athonitul. În scurt timp am primit un email de la Alexandru Comănescu, un tânăr programator din București, care își arăta disponibilitatea de a a lucra la acest blog. I l-am încredințat cu bucurie și în aproximativ două luni Alex a pus blogul „pe picioare”.

Astăzi avem bucuria să vă anunțăm că blogul închinat Sfântului Siluan Athonitul este funcțional, are deja 50 de articole postate și este în curs de dezvoltare. Alex postează săptămânal articole din scrierile Sfântului Siluan.

Ce să vă spun? Blogul e simplu și frumos, la fel ca Sfântul Siluan. Titlurile articolelor și fotografiile te fac parcă să rămâi pe site și să nu mai pleci. Scrierile sfântului sunt o gură de aer curat duhovnicesc în lumea noastră în care mireasma urât mirositoare a păcatului ne amorțește conștiințele tuturor.

Adresa blogului este: http://siluanathonitul.wordpress.com/

De acum înainte veți găsi ultimele articole postate pe acest blog și în partea de jos (footer-ul) site-ului nostru.

Dumnezeu sa vă ocrotească și Sfântul Siluan Athonitul să vă învețe iubirea de oameni și de Dumnezeu!

(Claudiu)

(Visited 8 times, 1 visits today)