Skip to content

5 Comentarii

 1. stefania
  ianuarie 5, 2010 @ 4:32 pm

  fratilor ieri mia furat sefa mea 300 euro ,salariul pe care mi l a dat cu intarziere si ceva de pe luna noiembrie,ma suna ieri seara dupa ce am asteptato in casa ei mai mult de 2.30,peste programul meu,mi am zis sa stau sa o astept ca sa nu aiba motiv sa mi spuna ca mi am pierdut banii pe drum in tren…s a facut tarziu si la 4.30seara am plecat,ea a planuit din timp,mia luat banii din buzunar nu eram decat noi doua in casa,cine ar fi putut lua banii,ca mia umblat in poseta de mai multe ori si am tacut ca sa am de munca,imi spune sa nu o fac furacioasa cu banii ei ,dar oare nu se gandeste ca eu am muncit cinstit si nu pe degeaba..nu mai pot sunt foarte tulburata vreau ca bunulDumnezeu sa o lumineze sa imi dea banii,ca trebuia sa trimit acasa la un preot sa i faca mamei de jumatate de an,poat nu am facut milostenie suficienta dar totusi sunt multi bani,ce sa fac fratilor in asa situatie?

  Reply

 2. Veronica
  ianuarie 5, 2010 @ 4:47 pm

  Draga Stefania! Dumnezeu sa fie cu tine! Am fost povatuita si eu de altii, ca in cazul acesta sa te rogi ” Acatistul Sfantului Mina!”. Mi-au zis sa ma rog 40 de zile. Incearca si tu. Dumnezeu sa-ti ajute !

  Reply

 3. florinm
  ianuarie 5, 2010 @ 5:08 pm

  Mare suparare, Stefania! Pentru tulburarea aceasta, dar si pentru nevoia ta mare, poti citi Acatistul Maicii Domnului si iti va alina ea sufletul si va aseza lucrurile, caci e grabnic ajutatoare.
  Si Sfantul Mina, dupa cum a spus si Veronica, ajuta.
  Incearca sa nu-i doresti raul sefei tale, ca sa te poti ruga cu inima curata. Doamne, ajuta!

  Reply

 4. stefania
  ianuarie 5, 2010 @ 6:29 pm

  da ma rog draga mea,nu e prima oara cand mi se face nedreptate si ma tot intreb cum a putut ea sa mii i a din buzunar,oare poate dormi noaptea ca eu nu am dormit,in octombrie mia lipsit cartela de la banca tot din casa ei si mia folosito 104euro,totusi atnci era in casa ei oameni care faceau parchetul,dar cred ca tot ea a fost,ea ma platea si pe cealalta parte ma fura…pt asta am pus denuntie si s a aflat ca cartela s a folosit in zona la ea,eu locuiesc mai departe,am tacut am zis ca nu se poate…ei si ma intreb ce constiinta poate avea…astazi a spus ca ma suna dimineta la 10 ca sa vb si mi zice ca sa i pun denuntie la politie ,cum fratilor e cuvantul meu impotriva ei,cum sa demonstrez,m a facut pe fata si a pus geaca ei peste a mea si mi i a luat,si a avut toata ziua telefonul inchis pana seara si nici acasa nu a venit…in casa nu eram decat eu si ea ,de obicei imi pun banii in pntaloni,dar avand incredere i am pus in geaca de fata cu ea,a fost singura persoana care alaturi

  Reply

 5. Veronica
  ianuarie 5, 2010 @ 11:49 pm

  Vezi tu, Stefania draga, astfel de nenorociri ne fac sa ne pierdem increderea unul in celalalt. De foarte multe ori ,situatii de acest gen, fac sa se rupa prieteniile ,care tocmai aveam impresia ca sant sincere . Nu mai ai curajul sa te apropii de nimeni. Trist , dar adevarat! Sper ca totul se va sfarsi cu bine. Sa fii foarte precauta in tote situatiile. Dumnezeu sa te aiba in paza lui! Amin!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *