Skip to content

5 Comentarii

 1. andrei
  iulie 31, 2009 @ 5:08 pm

  domnule claudiu va felicit pentru faptul ca va osteniti sa puneti pe siteul dunarii de jos poze de la evenimente…si mai ales ca ma bucurati si pe mine cand le privesc… ador sa ma uit la pozele de pe siteul episcopiei…. ca voarba aia nu vezi in fiecare zi un loc nou si mai mult un episcop care zambeste….( PS Casian).

  Reply

 2. admin
  iulie 31, 2009 @ 10:00 pm

  Multumesc Andrei. PS Casian este foarte harnic, si nu sta nicio secunda. Si cand sta se gandeste la ceva si face planuri.

  Reply

 3. Diana
  noiembrie 22, 2010 @ 11:01 pm

  Pe 3 decembrie este Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati si ar fi minunat daca toata lumea s-ar gandi si la persoanele cu handicap care au atata nevoie de ajutorul nostru.
  Persoanele cu dizabilităţi doresc respect şi recunoaştere din partea societăţii, nu doar simple drepturi sociale. Cred că fiecare dintre noi poate face mai mult pentru aceste persoane. Primul pas este înţelegerea.
  Eu urmeaza sa inchei un acord de parteneriat cu Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si cu Caritasul (parteneriat intitulat "-)ăruind vei dobândi"-),
  pentru a obtine adresele persoanelor imobilizate la pat si a persoanelor cu handicap psihic. Nici nu va puteti inchipui cata bucurie le puteti face, chiar si cu o simpla vizita, acestor persoane. Sunt oameni uitati de toti, persoane care plang de fericire doar daca primesc un zambet, o mangaiere.
  Este foarte dureroasa povestea celor imobilizati la pat, plang, se simt inutili, isi accepta greu deficientele care-i tin imobilizati la pat si de multe ori sunt uitati de toata lumea, uneori chiar si de rude. Nu au bani sa-si cumpere tratamentul, iar uneori medicatia este pentru ei la fel de necasara precum alimentatia.
  Domnul sa ne invredniceasca sa putem oferi macar putin din timpul nostru, sa le oferim putina atentie, sa incercam sa ne punem in locul lor pentru o ora, apoi sa-i dam slava lui Dumnezeu, cand prin comparatie vom realiza, cat de bine este ca suntem sanatosi.

  NEPASAREA – CEL MAI MARE HANDICAP

  Reply

 4. Diana
  noiembrie 22, 2010 @ 11:11 pm

  La nivel mondial, aproximativ 10% din populaţia lumii, respectiv 650 de milioane de oameni, trăiesc cu o formă de handicap.
  Dreptul la viata în comunitate înseamna dreptul de a se bucura de aceleasi beneficii ca si celelalte persoane din comunitate. Din pacate, exista înca multe situatii de încalcare a drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilitati.
  În România anului 2010, desi politicile nationale au început sa prevada nevoia de dialog social, de colaborare si de abordare integratoare în probleme ce privesc persoanele cu dizabilitati, schimbarile promovate la nivelul autoritatilor si institutiilor care se ocupa de problematica persoanelor cu dizabilitati nu sunt suficiente pentru a determina o schimbare la nivel comunitar si social larg. Statisticile recente, facute pe marginea acestui subiect, sunt sumbre.
  Pana va reusi sa intervina cei abilitati, poate reusim sa facem si noi cat de putin bine…

  Reply

 5. Saurian
  decembrie 12, 2010 @ 10:18 am

  E postul Crăciunului. Hai să facem ceva, noi bucureştenii, pentru sărbătoarea Naşterii Domnului şi să mergem aceste puţine zile cu ASCOR să-i colindăm pe bolnavi. Aveţi aici programul colindelor ( nu vă costă nimic ci doar puţin timp ) : http://ascorbucuresti.wordpress.com/2010/12/03/colinde-2010/

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *