Skip to content

2 Comentarii

 1. Enculescu Nicoleta
  mai 5, 2016 @ 1:50 am

  Hristos a înviat! Doamne, ajută! Cum se poate ajunge să fii programat la domnul doctor Sergiu Stoica, la Spitalul Monza / Brain Institute? Și … o altă întrebare: prețurile precizate de Brain Institute sunt actualizate? Căci, la 22500 RON – costul unei intervenții…, un om de rând nu și-o permite… Am nevoie de un neurochirurg nu numai foarte bine pregătit din punct de vedere profesional, ci și sufletist, cu frică de Dumnezeu, care să se gândească la refacerea sănătății pacientului, la însănătoșirea lui, nu la vârsta destul de înaintată. Vă mulțumesc pentru recomandări!

  Reply

 2. Laura Stifter
  mai 5, 2016 @ 11:14 am

  draga mea, adevărat a înviat!
  Mama mea cunoaște bine un neurochirurg profesionist, d-l doctor Vasile Ciubotaru, dar dânsul lucrează la stat… Tu întrebi de o clinică privată, din câte înțeleg. În rest, nu știu să-ți răspund, din păcate, dar cred că cel mai bine ar fi să suni acolo și să soliciți o programare, să întrebi de prețuri, de eventuale posibilități de reduceri etc.
  Și încă ceva: caută forumuri, grupuri de Facebook etc pe teme de medicină, acolo este foarte probabil să iei legătura cu alți pacienți care-ți pot împărtăși din experiențele lor.
  Te îmbrățișez cu drag!
  Doamne ajută!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *