Skip to content

5 Comentarii

 1. dascalu marius
  mai 22, 2009 @ 1:17 pm

  HRISTOS A INVIAT.Ce frumoase cuvinte si cat sunt de adevarate.Credetima ca si eu am fost obsedat de televizor.Practic traiam doar prin prisma televizorului.Untimp credeam ca este cel mai bun prieten al meu.De exemplu veneam de la scoala si deschideam tv,filmemuzica stiri emisiuni de divertisment orce numai ca sa imi pierd pretiosul timp.Practic televizorul te face sa te izolezi de cei din jur sa intri intr-o capcana din care iesi foarte greu.Si inca ceva dependenta de televizor depinde de cum iesti obisnuit in familie.Daca parintii nu prea au timp de copii cel mai usor-i lasa in fata „prietenului televizor”,si asta e foarte daunator.Iertatima dar nu vreau sa judec pe nimeni.Si eu incet incet am inceput sa-l cunoscpe DUMNEZEU.Si am renuntat la televizor.Si sa vadeti ca dupa ce am renuntat la televizor nu mai stiam ce sa fac.AVEAM PREA MULT TIMP LIBER.Si am inceput sa -mi umplu timpul liber cu:citirea cartilor SFINTILOR PARINTI,ascultand muzica religioasasi incercand sa recuperez timpul pierdut care nu se maiintoarce.In Locul filmelor lea luat locul acatistelor si rugaciunilor de seara.Iertatima nu vreau sa ma laud dar poate mai sunt tineri care trec prin ce am trecut eu.Vreau sa va spun ca televizorul in exces dauneaza.Nu spun ca nu ma mai uit la tv doar foarte putin.La fel si internetul trebuie sa stii sal folosesti doar pentru un scop nobil:situri ortodoxe,muzica religioasa si cam atat.FELICITARI PENTRU SITE.Ma bucur ca ma pot numara printre prietenii acestui site pentru ca eu am foarte foarte putini prieteni adevarati.DOAMNE AJUTA !

  Reply

 2. andrei
  mai 22, 2009 @ 6:45 pm

  O articol care trebuie citit la orele de religie. Felicitari! Rog toti profesorii de religie , preotii, si cei care zabovesc pe net, sa faca o promovare acestui site, din care eu am invatat multe! Daca il gaseam mai devre,me poate eram mai bogat in fapte bune. FELICITARI ADRIAN! HRISTOS A INVIAT!

  Reply

 3. Georgiana
  mai 22, 2009 @ 7:15 pm

  Daca as fi profesoara de religie le`as da elevilor acest site,si mai ales sa citeasca acest articol minunat,de la kre ai ce invata…insa mai am ceva timp.
  Multumim,Adrian pentru acest articol si felicitari!

  Reply

 4. andrei
  mai 22, 2009 @ 8:27 pm

  * UN ARTICOL…:-)) O ARTICOL, PARCA AM ZIS „O BRAD FRUMOS” PRECUM FRATII UNGURI

  Reply

 5. ina
  mai 23, 2009 @ 6:24 pm

  intr-adevar frumos! este foarte adevarat ce ai scris si se pare ca ai scris cu sufletul. sa mai scrii caci nu stii niciodata cand cineva se indreapta pe calea buna si ii foloseste.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *