Skip to content

7 Comentarii

 1. Teodora
  decembrie 29, 2012 @ 5:37 pm

  Este mai mult decat evident ca acei barbati nu sunt preoti… Nu imi vine sa cred ce s-a mai putut inventa pt discreditarea Bisericii…

  Reply

 2. Claudiu Balan
  decembrie 29, 2012 @ 9:33 pm

  Am găsit și reacția oficială a Patriarhiei Române:

  „Intenţie vădită de defăimare a preoţilor ortodocşi români

  În legătură cu ştirea difuzată de unele instituţii media din România despre un calendar cu pretinşi preoţi ortodocşi români în ipostaze nedemne apărută în publicaţia Huffington Post, Patriarhia Română precizează:

  Publicate iniţial pe un site cu administrator necunoscut, imaginile indecente cu fotomodele care pozează drept preoţi ortodocşi din mai multe ţări denotă intenţia vădită de calomniere şi defăimare a slujitorilor ortodocşi din partea autorilor care doresc să promoveze şi să justifice propria lor ideologie.

  De aceea nu merită alte comentarii.”

  http://www.basilica.ro/stiri/intentie-vadita-de-defaimare-a-preotilor-ortodocsi-romani_2481.html

  Reply

 3. Diana
  decembrie 30, 2012 @ 11:53 am

  Acei indivizi incearca sa puna intr-o lumina proasta Patriarhia Romana.
  Oricum este evident ca cei 2 indivizi nu sunt preoti …oricine poate vedea asta .Preoti homosexuali ?…Asta e ceea ce vor sa auda ascultatorii .Vor sa provoace scandal intre randul preotilor …sa puna intr-o postura urata Patriarhia .

  Reply

 4. Eugen-Ionut Jercan
  decembrie 30, 2012 @ 12:48 pm

  Pentru mai multe date despre cei care au pus la cale campania vizitati acest link – http://orthodox-calendar.com/stencilsfromtheblock/ro/contact.

  Reply

 5. sdaniel
  decembrie 30, 2012 @ 10:21 pm

  Eu sunt convins ca orice roman va realiza ca acesta este un fals grosolan. Pur si simplu nu ai cum sa nu realizezi ca e un trucaj ieftin si nesimtit.
  Sunt foarte curios cine e in spatele acestei marsavii.

  Reply

 6. EU
  ianuarie 2, 2013 @ 8:20 am

  Dar BOR a avut vreun punct de vedere?

  Reply

 7. EU
  ianuarie 2, 2013 @ 8:50 am

  acu am vazut mai sus un comentariu legat de reactia patriarhiei..
  revenind la subiect..avand in vedere ca traim intr-o lume imorala,in care se vinde bine de tot sexul,nu ar trebui sa ne mai socheze asemenea stiri..ziarele si televiziunile tot timpul vor cauta senzationalul, ptr ca acesta atrage privitorii ..si astfel ele reusesc sa supravietuiasca..
  cand o sa apara asemenea stire pe trinitas sau in vreun ziar crestin-ortodox,atunci sa va ingrijorati..stim cu totii ca tabloidele si televiziunile comerciale nu sunt prea interesate de adevar si mai degraba de audiente…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *