Campanie de daruri pentru familiile necăjite la sărbătoarea Sfintelor Paști 2016

Doamne ajută!

Dragilor, și în acest an încercăm să derulăm o mică campanie de strângere de fonduri pentru oamenii necăjiți, așa cum am făcut în marile posturi, pentru a le aduce și lor o mică bucurie cu ocazia Învierii Domnului.

Ne-am propus să ajutăm următoarele persoane:

1. Pe doamna Rodica Marin și pe cei 6 copii, care locuiesc într-o casă de chirpici la marginea orașului Galați. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu doamna Rodica, cea mai mare problemă a lor este lipsa apei curente și a toaletei și ne-am gândit să-i ajutăm să se mute cu chirie într-un apartament cu două camere într-un bloc. La început să le plătim chiria pe 3 luni de zile (600 de lei pe lună) și să cumpărăm cele necesare în casă, dacă e nevoie (ceva mobilier, electrocasnice, un pat, etc.). Apoi lunar, cu ajutorul lui Dumnezeu și a oamenilor cu suflet bun să le plătim chiria și utilitățile cu donațiile care vin la asociația noastră.

Dacă vreți să-i ajutați pe acești copilași, o puteți face fie direct mergând la casa lor, care se află pe centura orașului Galați, vizavi de blocurile ANL, pe strada care coboară spre Filești, chiar în spatele magazinului Lidl. Acolo sunt mai multe case din lut iar prima de la intrare, cea mai apropiată de drum, e casa lor.

Doamna Rodica este divorțată și locuiește singur cu copilașii ei frumoși, fiind angajată la o spălătorie. Dacă vreți să o ajutați direct pe doamna Rodica. o puteți găsi la telefon astfel: 0747.537.061. Dacă vreți să faceți o donație către dânsa prin asociația noastră, găsiți mai jos toate datele.

 

2. A doua persoană pe care vrem s-o ajutăm este domnul Doru Precupeț din Galați, care are un handicap locomotor. Dânsul a suferit un accident de muncă, un mal de pământ a căzut peste el și colegii încercând să-l scoată din pământ i-au cauzat probleme la coloana vertebrală, din cauza cărora nu mai poate merge. Medicii sunt optimiști în privința lui, spunându-i că poate fi operat la Spitalul Militar din București cu o sumă care ajunge maxim la 1000 de euro (cu toate cheltuielile). După operație domnul Doru poate merge iarăși, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Este un om care-și dorește foarte mult să-și revină și să meargă în picioare și suferă mult că de câțiva ani nu mai poate fi activ. Mai jos puteți vedea un filmuleț cu domnul Doru explicând cum se simte. Filmulețul este realizat înainte de a face RMN-ul și vizita la București la medicul care a promis că-l va opera.

https://www.youtube.com/watch?v=h511Lq8ewN8

Dacă vreți să discutați direct cu domnul Doru o puteți face sunându-l la telefon: 0749.621.517. Dacă vreți să faceți o donație către dumnealui prin asociația noastră, găsiți mai jos toate datele.

3. Familia domnului Andrei Sebastian din Galați, care locuiește în Galați, în cartierul Filești, într-o casă necăjită. El și soția lui au 8 copii, dintre care unul dintre ei bolnăvior de cancer, și care acum se află la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din București. Familia se întreține din banii pe care tatăl îi aduce muncind cu ziua pe unde poate.

Au nevoie de în general de mâncare și bani pentru a se întreține.

Pentru a-i ajuta puteți lua legătura direct cu domnul Andrei Sebastian la telefon: 0754.912.815. Dacă vreți să faceți o donație către această familie prin asociația noastră, găsiți mai jos toate datele.

Cei care vreți să-i ajutați puteți face donații și în conturile asociației Ortodoxia Tinerilor, și apoi să ne transmiteți adresa dumneavoastră de email, pentru a vă ține la curent cu informații și fotografii despre felul în care i-am ajutat pe acești oameni.

Datele de contact ale noastre sunt:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Prin Paypal astfel:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Persoană de contact: Claudiu Balan

Telefon: (004) 0740.004.215

Pei cei interesați vă vom ține le curent cu situația lor prin emailuri cu fotografii și informații. Vă mulțumim mult! Doamne ajută!

(Visited 9 times, 1 visits today)