Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Luni, 27 mai 2013, la ora 18.30 va avea loc a doua întâlnire la Paraclisul Studențesc din Agronomie, dintr-o serie de conferințe pe teme istorice, și va avea ca temă: "Evoluția statelor românești în evul mediu și începutul epocii moderne", moderator al discuțiilor fiind Dănuț Nancu, licențiat în istorie și științe juridice.

Întâlnirile din aceste seri duhovnicești sunt cu intrare liberă și au ca scop apropierea tinerilor de Dumnezeu și de Biserică și formarea unui nucleu de persoane, care pe viitor să se poată implica în mai diverse acțiune.

Prin urmare vă așteptăm, la ora 18.30 în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, în sala de conferințe de lângă biserica de lemn, aflată în parcul campusului.

(Claudiu Balan - președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor)

Iată și afișul conferinței:

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții