Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Hristos a înviat! Sâmbăta trecută, de 1 iunie 2013, cu ocazia zilei copilului, Asociația ProVita Galați și Asociația Ortodoxia Tinerilor au organizat o acțiune pentru promovarea vieții copiilor născuți și nenăscuți. Acțiunea s-a desfășurat pe faleză inferioară într-unul din foișoarele de la malul Dunării. A fost o zi foarte aglomerată, mii de oameni plimbându-se în acea după-amiază pe faleză.

Scopul acțiunii a fost să distribuim două mii de reviste „Pentru Viață(cu materiale despre avort) și pliante de informare pe diverse teme: efectele pornografiei, efectele televiziunii, cauzele și evitarea divorțului, bunul simț la români și altele. Deasemenea în fața foișorului copiii au putut face felicitări pentru mămicile lor cu dedicația: „Mami îți mulțumesc că m-ai născut”. Copiii sunt cel mai bun argument pentru viață și de aceea am ales ziua de 1 iunie pentru abordarea unui subiect atât de delicat. Trecătorii au putut cumpăra și cărți dedicate familiei ortodoxe și copiilor.

Acțiunea a început la ora 16.00 și a ținut până la 20.30. Mulțumim mult asociației Provita București și asociației Studenți Pentru Viață, care ne-au pus la dispoziție materialele necesare organizării unei astfel de acțiuni. Mulțumim tuturor voluntarilor care au participat la amenajarea standului și la distribuirea materialelor informative.

Mulțumim mult și Primăriei Galați care a autorizat această acțiune.

Sperăm ca efortul nostru să fi ajutat cel puțin o mamă sau o viitoare mamă să înțeleagă că o persoană este o persoană de la concepție și până la naștere, indiferent de stadiul de dezvoltare al pruncului.

 

Claudiu Balan
președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești