Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Vă anunțăm cu bucurie că am finalizat cartea „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie”. În acest moment cartea se află la tipografie și este în curs de finalizare. Cu ajutorul lui Dumnezeu până la sfârșitul săptămânii va fi gata.

Prima lansare a cărții, una oarecum mai intimă, va fi în Tabăra aniversară a Asociației Ortodoxia Tinerilor, de la Borșa, în seara de 23 iulie 2013. Va fi prima apariție în public a cărții. Seara va fi dedicată în întregime subiectului principal al acestei publicații: fecioria și viața curată de familie.

În librării carte va ajunge în luna august și va putea fi comandată și de pe site-ul nostru.

Volumul este realizat de Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu ProVita București și apare sub egida Editurii Ortodoxia Tinerilor și a Editurii Filos.

Cartea are 296 de pagini, apare în format 13x20cm și cuprinde 27 articole și 109 mărturii ale tinerilor. Cartea se adresează adolescenților și tinerilor între 14 și 35 de ani, dar este astfel realizată astfel încât să fie un instrument de misiune folositor în mâinile preoților și profesorilor de religie. Mărturiile le puteți găsi toate pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro, în schimb articolele sunt în marea lor majoritate noi, sau vizibil îmbunătățite.

Sperăm să vă fie de folos!

În imagine puteți vedea cele două coperți ale cărții (față și verso).

Cartea poate fi comandată online de pe site-ul Editurii Ortodoxia Tinerilor.

 

Claudiu Balan
președinte
Asociația Ortodoxia Tinerilor

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești