Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută, tuturor!

Dragilor mi-e dor de voi și sunt sigur că și vouă vă este dor să ne revedem, toți cei care am mers prin tabere sau care ne-am cunoscut pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro.

Înainte de a începe noul an universitar aș vrea să ne întâlnim, noi cei din OT, indiferent că suntem membri, cititori, prieteni, amici, cunoscuți sau necunoscuți, ca să stabilim puțin planul pentru următoarele luni.

Deși titlu lasă de înțeles că asociația noastră are mulți membri, oficial există doar 3 membri fondatori, restul persoanelor din grupul nostru sunt din familia noastră dar nu în acte. Prin urmare, nu este o întâlnire a membrilor, ci a tuturor celor care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor.

Aș vrea să vă implicați mai mult în anumite proiecte desfășurate de asociația noastră, cum este „Suflet de copil” din București, în care îi însoțim pe copiii orfani la Sfânta Liturghie, iar în același timp aș vrea să vă prezint câteva noi proiecte în care avem mare nevoie de ajutorul vostru, cum ar fi: campania de distribuire în școli generale și licee a cărții Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie”, câteva proiecte de cărți care sunt în lucru, câteva site-uri care sunt în lucru, etc.

Tot acum vă voi prezenta și care este în mare programul viitoarelor tabere și întâlniri ale asociației și care sunt scopurile pe care le urmărim în toate activitățile noastre. În mare încercăm să-l facem cunoscut oamenilor pe Dumnezeu și să-i ajutăm să se apropie de Biserica Ortodoxă.

Aș vrea ca unii dintre voi, dacă doriți, să deveniți membri cu drepturi și obligații depline în Asociația Ortodoxia Tinerilor pentru a întări puțin echipa. Se adună din ce în ce mai multe proiecte și acțiuni încât nu mai facem față și vrem să „recrutămdintre voi persoane dornice de implicare.

Vrem să înmulțim acțiunile și proiectele asociației, nu doar cantitativ ci și calitativ, pentru a fi eficienți în propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu. Fiți alături de noi și implicați-vă cu mult suflet într-o lucrare binecuvântată de Dumnezeu, pentru a mărturisi credința noastră prin toate mijloacele posibile, și pentru a-i ajuta pe oameni să cunoască Adevărul.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 21 septembrie 2013, în București, la ora 17.00, la intrare în Parcul Herăstrău (lângă stația de metrou Aviatorilor). De aici, după o mică plimbare prin parc, vom merge în Paraclisul Studențesc din Agrononomie, unde vom rămâne la discuții pentru 2 ore alături de părintele Victor Mihăilă. După discuții, seara pe la 20.30 poate ieșim și la un suc pe undeva prin împrejurimi, ca să ne destindem.

Vă aștept cu drag.

Pentru detalii mă puteți suna oricând la telefon 0740.004.215 sau puteți trimite email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Doamne ajută!

Îi invit pe cei care n-au mai participat niciodată la întâlnirile noastre, să îndrănzească fără teama a se alătura nouă, pentru că în grupul nostru există o atmosferă caldă și prieteniile se leagă ușor, fiind adunați toți în numele lui Dumnezeu.

 

Claudiu Balan
președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești