Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Sâmbătă, 21 octombrie 2013, am organizat o întâlnire în București cu toți tinerii care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor: cititori ai site-urilor noastre, participanți la întâlnirile și taberele noastre și deasemenea prieteni apropiați. Au venit și mulți tineri pe care nu i-am cunoscut în realitate ci doar virtual, și asta m-a bucurat.

Ne-am întâlnit în Parcul Herăstrău și după o scurtă plimbare ne-am îndreptat spre campusul din Agronomie unde am stat la discuții în foișorul paraclisului ortodox, invitați cu dragoste de părintele Victor Mihăilă, preot slujitor la această biserică.

A fost o seară frumoasă, am stat cinci ore împreună, și am discutat despre proiectele Asociației Ortodoxia Tinerilor și despre felul în care fiecare din noi se poate implica voluntar pentru a face cunoscută dragostea lui Dumnezeu față de toți oamenii. Ca și „gazmi s-a părut că subiectul a stârnit interes, și sperăm ca pe viitor discuțiile noastre să se fructifice și în fapte concrete de iubire față de aproapele nostru.

Am discutat despre proiectele noastre online (site-uri, bloguri, campanii de articole, radio, etc.) și despre proiectele în mediu real (întâlniri, tabere, cărți, campanii de într-ajutorare, etc.)

Pe viitor, am vrea să facem astfel de întâlniri și în alte orașe ale țării, unde există tineri care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor și proiectele pe care le desfășurăm. Conform statisticilor noastre de accesare a site-urilor, topul orașelor din care intră cei mai mulți cititori este următorul: București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Suceava, Galați și tot mai departe.

Scopul acestor întâlniri este mărim familia Asociației Ortodoxia Tinerilor și împreună să-i ajutăm și pe alți tineri să-L cunoască pe Dumnezeul nostru Cel Bun și pe Maica Sa Preacurată. Toate proiectele și acțiunile noastre se desfășoară cu tineri botezați din Biserica Ortodoxă, alături de preoții și duhovnicii noștri, și în Duhul Sfintei Tradiții. Acțiunile noastre vin să sprijine misiunea clericilor în episcopii și parohii.

(Claudiu Balan)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții