Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Doamne ajută!

Duminica aceasta, 29 septembrie 2013, ne-am gândit să facem o întâlnire cu toți cei care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor în Iași, exact înainte de a începe anul universitar, pentru a ne cunoaște și a vă prezenta proiectele asociației noastre și modul în care vă puteți implica în desfășurarea lor.

Întâlnirea va avea loc în curtea Bisericii „Sfântul Mare Mucenic Minade pe strada Păcurari nr. 128. Dacă va fi timpul frumos vom sta afară, dacă nu vom intra în biserică.

Avem multe să vă spunem, abia așteptăm să vă cunoaștem. Avem mare nevoie de ajutorul vostru.

Vom vorbi despre toate proiectele noastre: site-uri, bloguri, campanii de articole, radio, cărți, tabere, întâlniri, campanii de într-ajutorare a celor în nevoi și alte aspecte.

Conform statisticilor noastre, Iasi-ul este al doilea oraș în topul geografic al cititorilor care intre pe ortodoxiatinerilor.ro din România, după București. Prin urmare, sperăm să formăm o echipă frumoasă și la Iași, așa cum s-a conturat deja la București, și împreună să facem misiune pentru a-L vesti și altor oameni pe Dumnezeu și îndelunga lui iubire și iertare.

Vă așteptăm cu mult drag și entuziasm!

Dumnezeu să vă ocrotească.

Pentru detalii ne puteți contacta la telefon: 0740.004.215 sau la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

(Claudiu Balan – președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții