Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragi prieteni,

Pentru că a început anul universitar și toți studenții au revenit în vetrele lor de studiu, am considerat oportun ca duminică, 06 octombrie 2013, în București, să lansăm cartea Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătoriechiar în inima studenților, în sala de conferințe a bisericii ortodoxe aflate în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Mai simplu spus, conferința de lansare a cărții va avea loc în Paraclisul studențesc din Agronomie, duminică, după Sfânta Liturghie, la ora 11.30.

Noi vom veni de dimineață de la ora 09.00 și vom participa împreună cu Pr. Victor Mihăilă și întreaga sa familie de studenți la Sfânta Liturghie. După terminare, vom lua o mică pauză de 30 de minute și apoi vom trece în sala de conferințe unde va avea loc conferința de lansare a cărții.

Părintele Victor va fi cel care va modera discuțiile, în speranța că vom atrage atenție cât mai multor tineri asupra acestui subiect foarte important pentru mântuirea noastră: fecioria și vața de familie.

Vă așteptăm cu drag!

(Claudiu Balan - președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești