Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Dragi prieteni din Galați și Brăila, vă anunțăm cu bucurie că marți, 22 octombrie 2013, ora 18.00, va avea loc la Galați conferința cu tema: "Teoria evoluției - aspecte științifice și teologice". Invitați speciali vor fi domnul profesor Ioan Vlăducă, coordonator științific în cadrul Fundației Sfinții Martiri Brâncoveni din Constanța și Părintele Iustin Petre, starețul Mănăstirii Sfântul Ioan Casian din Dobrogea.

Conferința va fi foarte interesantă, domnul Vlăducă fiind unul dintre cei mai pregătiți oameni din România pe acest subiect legat de creaționism, teoria evoluției speciilor și apariția lumii. Părintele stareț va veni cu perspectiva duhovnicească asupra temei.

Locația conferinței va fi Casa de Cultură a Studenților din campusul universitar.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții