Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Doamne ajută!

Dragilor, duminică, 26 ianuarie 2014, Asociația Ortodoxia Tinerilor organizează o vizită de prietenie în Parohia Ortodoxă "Adormirea Maicii Domnului" din Satul Mărtănuș, jud. Covasna, o parohie cu doar 43 de familii de români, într-un sat cu o populație majoritar maghiară. Scopul vizitei este să fim alături de românii care trăiesc în minoritatea etnică, încurâjându-i să-și păstreze credința ortodoxă și tradițiile, asigurându-i că noi românii din celelalte zone ale țării le suntem alături și îi considerăm frați ai noștri.

Dacă vreți să mergeți împreună cu noi puteți afla detalii mai jos în afiș:

Costul transportului este costul combustibilului unui automobil pentru 500 de km dus-întors, București - Sat Mărtănuș, împărțit la 5 persoane care încap în fiecare automobil.

Pentru înscrieri ne puteți contacta la telefon 0740.004.215 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Doamne ajută!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții