Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

În data de 2 iulie 2014, cu ocazia a împlinirii a 510 ani de la trecerea la Domnul a Sfântului Ștefan cel Mare, un grup de bicicliști au organizat un marș pe bicicletă între două localități importante pentru memoria voievodului: Putna. jud. Suceava și Podul Înalt, jud. Vaslui. Pe traseul Răduți - Suceava - Botoșani - Târgu-Frumos - Iași - Vaslui s-au punctat locațiile și instituțiile ce aduc aminte de marele nostru voievod apărător al creștinătății și mare ctitor de locașuri sfinte.

Pentru a marca momentul au fost realizate tricouri comemorative și basoreliefuri cu chipul domnitorului din fibră de sticlă, care au fost dăruite instituțiilor aparținătoare numelui domnitorului.

La acest proiect, printre multe asociații și instituții, a fost partener și asociația noastră, Ortodoxia Tinerilor. Mai jos puteți vedea câteva fotografii.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții