Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Doamne ajută!

Dragilor, numele meu este Claudiu Balan şi aş vrea ca acum în acest timp frumos al sărbătorilor să vă urez în numele echipei Ortodoxia Tinerilor: Crăciun fericit alături de cei dragi.

Vă mulţumim că ne-aţi fost alături anul acesta şi aţi sprijinit proiectele pe care le-am avut în inimi... fie scriind articole, sau semnalându-ne materiale noi, fie citind siteurile noastre, sau comentându-le, fie participând la taberele noastre, sau ascultând emisiunile noastre de radio.

Vă mulțumim deasemenea că ați susţinut financiar campaniile derulate de asociația Ortodoxia Tinerilor, și ați participat ca voluntari la proiectele noastre.

Ne-am bucurat alături de voi în fiecare seară de miercuri la rugăciune şi am primit de la Dumnezeu încredinţare că va fi lângă noi indiferent de vremurile care vor veni.

Vă mulţumim că ne-aţi atenţionat când am greşit sau ne-aţi corectat râvna uneori direcţionată greşit.

Nădăjduiesc că şi în anul ce urmează să fim împreună şi să facem lucruri frumoase spre slava lui Dumnezeu şi a noastră mântuire.

Vă mulţumesc în numele echipei noastre pentru toate mesajele de încurajare pe care le-aţi trimis în acest an. Avem nevoie să ştim şi ce facem bine dar şi ce greșim.

Vă mulțumim că vă rugați pentru noi! Pomeniţi-ne în continuare în rugăciunile voastre aduse lui Dumnezeu!

Mulţumim Doamne pentru toată grija care ai arătat-o faţă de noi.

Hristos Se naște, Slăviți-L!

Al vostru prieten,

Claudiu Balan de la Ortodoxia Tinerilor.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții