Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cu ajutorul lui Dumnezeu marșul pentru viață desfășurat sâmbătă 21 martie 2015 în Galați, a decurs frumos. Vreme frumoasă, participanți din belșug, pancarte cu mesaje dedicate vieții aproape pentru fiecare participant și destui oameni care au ieșit la plimbare între orele 16.00 și 17.00 pentru ca demersul nostru să nu rămână fără folos.

Alături de membrii și prietenii asociațiilor organizatoare (Provita Galați, Asociația Ortodoxia Tinerilor și ASCOR Galați) s-au alăturat și alți tineri, mămici, tătici, copii, preoți și creștini din parohiile orașului, în total în jur de 250 de persoane care au încercat pașnic să întărească conștiința aproapelui.

Tema marșului a fost în acest an: "Fiecare viață este un dar" de la Dumnezeu. Scopul marșului a fost încurajarea tuturor femeilor și bărbaților să primească în viața lor pruncii zămisliți în pântecele mamelor, pentru că ei sunt cea mai mare minune din univers.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești