Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, vă invităm la o nouă conferință în Iași, la Centrul Social-Cultural Sfântul Ioan Rusul al Parohiei "Sf. Mare Mucenic Mina" din cartierul Păcurari, la ora 18.00. Tema este una foarte actuală: familiile care nu pot da naștere copiilor, din diferite motive. Invitat este părintele Octavian Moșin de la Chișinău, tată a 3 copii, dintre care primii doi sunt adoptați. Părintele s-a implicat mult în procesul de adopție sprijinind multe familii în acest proces de adopție. Părintele vine de la Chișinău pentru a ne întări cu sfaturi duhovnicești și pentru a ne încuraja să-i urmăm exemplu.

Tot în cadrul acestei conferințe, la final, va avea loc și o colectă de cărți duhovnicești pentru tinerii din Republica Moldova. În Basarabia cărțile duhovnicești în limba română sunt foarte rare și destul de scumpe, în așa fel încât sunt greu de procurat. Prin urmare, haideți să-i ajutăm pe copiii și tinerii fraților noștri de peste Prut. Puteți aduce cărțile direct la conferință sau puteți să le aduceți înainte de conferință, într-o altă zi, direct la Biserica "Sf. Mare Mucenic Mina" din cartierul Păcurari. Telefon: 0741.392.828.

Vă așteptăm cu drag!
Pagina centrului unde se va desfășura conferința: Centrul social-cultural Sfantul Ioan Rusul

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești