Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută! Dragilor, așa cum obișnuim în fiecare post de peste an, și de data aceasta vrem să venim în ajutorul unur persoane în suferință. De data aceasta ne-am gândit la micul Pavel Mirică, un copilaș de 10 ani cu autism, care pe lângă multe alte probleme medicale, are acum mare nevoie de o operație la dinți.

Mirela, mama lui, și Pavel locuiesc în Galați, și îi cunosc personal de când eram la ASCOR Galați, pe când Mirela era vicepreședinte. Mai jos puteți citi o mică scrisoare din partea Mirelei:

"Stimată Doamnă/Stimate Domn,

Numele meu este Mirela Burhuc şi sunt mama lui Pavel, un băieţel de doar 10 ani, diagnosticat acum câţiva ani cu Autism, Retard Mental, Dispraxie, Distonie neurovegetativ vasculară, fiind încadrat în categoria persoanelor cu handicap GRAV conform certificatului ataşat acestei scrisori.

Drumul pe care îl parcurgem împreună ca mamă şi copil, de la primirea diagnosticurilor este unul anevoios. Cu toate acestea am câştigat împreună multe bătălii pentru că Pavel, ca majoritatea copiilor cu astfel de nevoi speciale, este un luptător şi, în inocenţa lui desăvârşită, iubeşte viaţa.

De-a lungul anilor, problemele de sănătate l-au afectat mai mult sau mai puţin însă lipsa unui suport financiar constant, care să-i asigure creşterea şi dezvoltarea şi-au lăsat amprenta nefastă asupra organismului: intoleranţele multiple, sindromul de malabsorbţie la nivelul intestinului, problemele de metabolism, episoadele de vărsături i-au provocat daune la nivelul întregii danturi.

În prezent Pavel suferă de dureri profunde datorită unor infecţii la nivelul dinţilor iar lipsa masticaţiei corecte îi agravează starea de sănătate reducând excesiv de mult asimilarea nutrienţilor din mâncare, ştiut fiind faptul că digestia începe din cavitatea bucală.

Am încercat să găsesc tot felul de căi de rezolvare a problemelor danturii însă fiind un copil cu probleme senzoriale multiple, o intervenţie normală la un cabinet de stomatologie s-a soldat cu eşecuri şi nu ne-a mai rămas decât o singură opţiune, aceea a unei operaţii care va dura cel puţin 6 ore, sub anestezie generală la un spital privat din Bucureşti, sub îngrijirea unor doctori de renume în domeniu şi care au experienţa cu aceşti copii care au nevoi speciale.

Intervenţia de 5 500 de euro este absolut indispensabilă copilului meu însă este un hop peste care eu, ca mamă singură, fără un alt venit decât simplul salariu de asistent personal al unui copil cu certificat de handicap grav, nu îl pot trece fără ajutor.

Nu îmi place să cerşesc şi nici să sensibilizez oamenii pentru a atinge nişte scopuri materiale, însă nu am încotro decât să apelez la bunăvoinţa unor oameni cu suflet mare pentru a-mi ajuta copilul să treacă peste acest moment.

Cu speranţa că nu mi-o veţi lua în nume de rău, vă trimit această scrisoare cu documentele care dovedesc necesitatea celor expuse mai sus.

Mulţumiri din inimă!
Pavel şi Mirela"

Suntem în postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, haideți să-l ajutăm pe Pavel rugându-ne pentru el și dacă se poate și donând o sumă de bani. Nu e o sumă mare. Cu ajutorul lui Dumnezeu, o vom strânge repede.

Puteți lua legătură cu Mirela Burhuc astfel:

Telefon: 0747373125
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă vreți să faceți donații, o puteți face direct în aceste conturi:

ING Bank
Cont în lei: RO81 INGB 0000 9999 0044 5265
Cont în euro: RO93 INGB 0000 9999 0150 5938
Codul SWIFT: INGBROBU
Adresa de email ataşată contului personal Paypal:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

(Claudiu Balan)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești