Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua

De ceva vreme există mai mulți oameni care mărturisesc de ce sunt atei și de ce nu cred ei în Dumnezeu și în orice aspect al vieții spirituale. De asemenea există mai multe conturi de facebook sau site-uri care-i blamează pe creștini. De aceea am considerat frumos să dăm și noi mărturie de ce suntem creștini, și de ce credem în Dumnezeul nostru.

Vă invit cu bucurie să răspundeți sincer, fără teorii, fără cuvinte mari, și din tot sufletul vostru, fără a părea altcineva decât sunteți, la întrebarea: „Tu de ce crezi în Dumnezeu? Mărturiile vor fi publicate pe site-ul ziuacreatorului.ro în maxim 2 zile de la primire.

Bine ar fi, dacă puteți, să trimiteți și o fotografie cu chipul vostru, pentru a o alătura mărturiei voastre. Vă rog deasemenea să precizați în email numele complet, vârsta, țara și localitatea în care locuiți.

Așteptăm mărturiile voastre pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mărturiile lor până acum, și au făcut posibilă existența acestui demers duhovnicesc.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără cu avionul la Atena

Pr. Grigorie Babus

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Tabără aniversară 10 ani OT

Traian Popescu