Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De ceva vreme există mai mulți oameni care mărturisesc de ce sunt atei și de ce nu cred ei în Dumnezeu și în orice aspect al vieții spirituale. De asemenea există mai multe conturi de facebook sau site-uri care-i blamează pe creștini. De aceea am considerat frumos să dăm și noi mărturie de ce suntem creștini, și de ce credem în Dumnezeul nostru.

Vă invit cu bucurie să răspundeți sincer, fără teorii, fără cuvinte mari, și din tot sufletul vostru, fără a părea altcineva decât sunteți, la întrebarea: „Tu de ce crezi în Dumnezeu? Mărturiile vor fi publicate pe site-ul ziuacreatorului.ro în maxim 2 zile de la primire.

Bine ar fi, dacă puteți, să trimiteți și o fotografie cu chipul vostru, pentru a o alătura mărturiei voastre. Vă rog deasemenea să precizați în email numele complet, vârsta, țara și localitatea în care locuiți.

Așteptăm mărturiile voastre pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mărturiile lor până acum, și au făcut posibilă existența acestui demers duhovnicesc.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești