Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor,

În primul rând vă mulțumesc tuturor celor care ați sărit în ajutorul doamnei Rodica și a copilașilor ei. În al doilea rând să știți că s-au strâns aproximativ 2600 de lei până acum. Din acești bani le-am cumpărat un aragaz și o butelie, ambele noi, 2 pilote duble groase, mâncare în valoare de vreo 250 de lei și i-am dat doamnei Rodica 260 de lei bani de buzunar. S-au cheltuit aproximativ 1600 de lei. Din restul de bani aș vrea să le cumpărăm de încălțat și hăinuțe, iar la 2 săptămâni sau poate chiar mai des, la 10 zile, să trecem și să-i mai aprovizionăm consistent cu cele necesare, și să le mai dăm și bani de buzunar. Deasemenea tot noi o s-o ajutăm să-și reîncarce butelia.

Copilașii au fost foarte bucuroși de pilote, și de mâncare, dar mai ales de aragaz. M-am bucurat să-i văd că se simt și ei ocrotiți, ajutați, și că în caz de ceva, există oameni la care să poate apela. Aragazul l-a montat un instalator foarte priceput, cu mare atenție, în așa fel încât să nu existe probleme.

Să-i pomeniți în rugăciune că au mare nevoie.

Pentru cei care ați făcut donații și nu ne-ați contact pe email, așteptăm să ne scrieți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ca să vă ținem la curent pe email cu ajutorul pe care îl oferim.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Doamne ajută!

Alte fotografii:

 

 

 

 

 

 

 

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești